Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει πόλεμο με τους "τοκογλύφους"

Και η μειοψηφία της δεξιάς,  πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι οι συστάσεις για "συμβιβασμούς" και μνημόνια, απορρίφθηκαν από τον ελληνικό λαό, που δεν φοβάται τη σύγκρουση. Δεν τον τρομάζουν οι προειδοποιήσεις ότι ...
"θα τελειώσουν τα λεφτά στις τράπεζες", "δεν θα πληρωθούν μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεις", "θα τελειώσει και το χαρτί υγείας στα σούπερμάρκετς".

Του τα ΄παν πολλοί αυτά προεκλογικά, αλλά τα απέρριψε. Του τα έκαναν μέχρι και προεκλογικό spot , το είδε , το ξαναείδε, αλλά έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να μην υποκύψει σε εκβιασμούς, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Ο ελληνικός λαός ΞΕΡΕΙ ποιό μπορεί να είναι το τίμημα κι όμως δεν υπέκυψε στις συστάσεις για "συνέχιση της ίδιας πολιτικής αφού βγαίνουμε σύντομα από τα μνημόνια".

Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, που να μην είδε το αισχρό εκβιαστικό βίντεο της ΝΔ με τις απαισιόδοξες προβλέψεις. Το είδαν όλοι και ανέλαβαν ιστορικές ευθύνες. Δεν υπέκυψαν σε ψευτοεκβιασμούς ότι θα χάσουν τα λεφτά τους και "δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις".

Τα είδαν και αναλαμβάνοντας ιστορικές ευθύνες, έδωσαν εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να βάλει οριστικό τέλος στους εκβιασμούς των τοκογλύφων, όποιο κι αν είναι το τίμημα.



Σήμερα,
μια βδομάδα μετά τις εκλογές και αφού είδαμε να απλώνεται τριγύρω μας το σύννεφο της μαύρης προπαγάνδας, ότι τάχα, πρέπει να ξανασκύψουμε το κεφάλι, να ξεχάσουμε και να επιστρέψουμε στην κυριαρχία των τοκογλύφων, περιμένοντας να αρπάξουμε ένα ξεροκόμματο, η αντίσταση συνεχίζεται.
άλλος ένας γενναίος Έλληνας δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς
Δείτε πόσο γλαφυρά εξηγεί στον Άδωνι Γεωργιάδη (που επιμένει να κινδυνολογεί) η λέβέντισσα Άντζυ Σαμίου, αλλά και άλλοι πολίτες. Δείτε πόσο γενναία μιλά ο Σαύρος Νικολαϊδης και πόσο απορρίπτει τη στρατηγική του φόβου, στην οποία επενδύουν πολιτικοί όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, των οποίων το πρόγραμμα αποδοκιμάστηκε πρόσφατα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου