Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Συνεχίζει την καταστροφολογία η ΝΔ και υπόσχεται ...αντίσταση

Διαβάζω το antinews και το άρθρο του στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, αναφέρει ότι θα έχουμε εμφύλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ ! Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, αντιγράφω αυτολεξί:


Η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου, η απειλή υποβάθμισης από την S&P, οι ηχηρές προειδοποιήσεις των ξένων, τα CDS που προβλέπουν χρεοκοπία κατά 70%, η αποχώρηση όσων επενδυτών είχαν μείνει και οι τζάμπα μαγκιές των Μπαρουφάκηδων που οδηγούν σε ρήξη με τους δανειστές έγιναν μόλις με το που πάτησε το πόδι του ο Τσίπρας στο Μαξίμου. Και πλέον όλοι αναρωτιούνται; Που πάει η χώρα; Τι θα γίνει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου που ο Τσίπρας θα έχει το πρώτο τετ α τετ με τη Μέρκελ και τους άλλους λύκους στη Σύνοδο Κορυφής;
Τι θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου στο Γιούρογκρουπ όπου θα πάει ο «ροκάς» Βαρουφάκης για να μιλήσει με τον Σόιμπλε;
Πολλά σενάρια μπορούν να αναλυθούν. Όπως ότι έχει κάποιο μυστικό σχέδιο ο «ψεκασμένος ΣΥΡΙΖΑ» και θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Μακάρι και να στήσουμε άγαλμα στον Αλέξη.
Αν όμως, δεν έχει σχέδιο; Αν πορεύεται στα τυφλά και με οδηγό τις αριστερίστικες απόψεις τους που μας οδηγούν σε καταστάσεις Βενεζουέλας;
Και τέλος αν το σχέδιό τους είναι να μας πετάξουν έξω από το ευρώ;
Τότε πράγματι θα έχουμε εμφύλιο πόλεμο. Όσοι έμειναν σ’ αυτή τη χώρα να την κρατούν όρθια θα καταρρεύσουν επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε Τσίπρας θέλουν να κάνουν το αριστερίστικο κομμάτι τους και να παίξουν με την πατρίδα. Αν ζήσουμε σκηνές με κλειστά ΑΤΜ, άδεια ράφια, φτώχεια που η σημερινή θα φαντάζει πταίσμα, τότε ο διαλυμένος ελληνικός λαός θα ξεσηκωθεί. Και θα τα βάλει με όσους μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση.
Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αριστεροί αριβίστες να ονειρεύονται νέους… Μελιγαλάδες και κονσερβοκούτια. Όμως η Ελλάδα δεν αντέχει νέους εμφυλίους. Δεν αντέχει άλλες τραγωδίες και εθνικές καταστροφές. Ας το πάρουν χαμπάρι προτού να είναι αργά για όλους. Η Ελλάδα είναι χώρα ευρωπαϊκή, δεν είναι μπανανία της νοτίου Αμερικής και δεν θα γίνει ποτέ. Η διαλυμένη και πολλές φορές κοιμισμένη αστική τάξη, τα λαμπρά μυαλά που υπάρχουν εδώ και στο εξωτερικό, οι άνθρωποι και ιδίως οι πολιτικοί που έδωσαν μάχες για να μη χαθούν κατακτήσεις δεκαετιών δεν πρέπει να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα.
...
Ένα μόνο σχόλιο θέλω να κάνω, χωρίς να αναπτύξω τις αντιρρήσεις μου (επειδή βαριέμαι) σε όσα γράφει ο αρθρογράφος του antinews:
Ποιά αστική τάξη θα σώσει την Ελλάδα από τον Μελιγαλά ρε φίλε; Ονειρεύεσαι μαζικές διαδηλώσεις νεοδημοκρατών ; Φαντάζεσαι νεοδημοκράτες σε πορείες ; Πλάκα μας κάνεις; Ποιοί θα πρωτοστατήσουν; Oι ΔΑΠίτες; Οι βουτυρομπεμπέδες "φευγάκηδες" της ΝΔ που φεύγουν και γίνονται αμέσως εχθροί της εκάστοτε ηγεσίας της, όταν δεν τους βολέψει -ή κατά την ηλίθια άποψή τους: δεν τους "αξιοποιήσει" σε θέσεις; Όλα τα στελέχη της ΝΔ είναι ριψάσπιδες και οι απλοί ψηφοφόροι καναπεδάτοι. Ποιός απ΄αυτούς θα κατέβει σε διαδήλωση; Ποιός θα δείξει αλληλεγγύη σε "ομοϊδεάτη" του νεοδημοκράτη; Έχεις δει ποτέ αλληλεγγύη νεοδημοκράτη σε νεοδημοκράτη; Μια μάζωξη συμφεροντολόγων φευγάκηδων είναι το κόμμα της αντιπολίτευσης.
Ξαναρωτώ: ποιός απ΄αυτούς θα κατέβει σε αντικυβερνητική διαδήλωση, για να ζητήσει να τον "σώσει" ξανά ο Σαμαράς ; Βρε πλάκα με κάνεις σε λέω.
Άσε μας με τους φευγάκηδες...

Βασίλης Πρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου