Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Να απαγορευθεί στη Χρυσή Αυγή να τιμήσει τα Ίμια ζητά το ΚΕΕΡΦΑ

Να ματαιωθεί η ναζιστική φιέστα μίσους της Χρυσής Αυγής με πρόσχημα τα Ίμια


Με έκπληξη παρακολουθούμε την σιωπή με την οποία η νέα κυβέρνηση αντιμετωπίζει την προκλητική φιέστα το Σάββατο 31 Γενάρη στην οποία καλούν οι ναζί της Χρυσής Αυγής με πόσχημα την επέτειο των Ιμίων.

Αυτή τη φορά, οι ναζί της Χρυσής Αυγής φοράνε το προσωπείο του πατριδοκάπηλου, παριστάνοντας ότι αποδίδουν δήθεν φόρο τιμής σε νεκρούς στρατιωτικούς ενώ στη πράξη χρησιμοποιούν την επέτειο για να χύσουν φασιστικό, ρατσιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο. Χρησιμοποιούν την μέρα για να ανασυντάξουν τα μέλη των ταγμάτων εφόδου

Τι ακριβώς σχεδιάζει η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ; Θα αφήσουν τα τάγματα εφόδου των ναζί να συγκεντρωθούν και να παρελάσουν υπό την προστασία τους;

Είναι καιρός να μπει τέλος στην ασυλία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και στην κάλυψη της δράσης τους από την ΕΛΑΣ.

Απαιτούμε να οριστεί η δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής, να μην αποφυλακιστεί ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του στις 24 Μάρτη. Να τιμωρηθούν οι συνεργάτες τους στην ΕΛΑΣ , οι βασανιστές αστυνομικοί. Να αποκαλυφθούν τα στηρίγματα τους στα υπουργεία και τα εφοπλιστικά γραφεία που τους κάλυψαν, τους εξόπλισαν και τους χρηματοδότησαν. Να κλείσουν τώρα τα Γραφεία-ορμητήρια.

Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα θα βρίσκεται στο δρόμο του αγώνα ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα για τα οποία πάλεψε και μάτωσε.

Η 21 Μάρτη, η διεθνής μέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού είναι ορόσημο στη πάλη για να επιβάλουμε ότι θα γίνουν πράξη τα αιτήματα του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος, για να γίνει η δίκη ων ναζί της Χρυσής Αυγής, για το κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης, τη νομιμοποίηση των μεταναστών, το άσυλο στους πρόσφυγες, την ιθαγένεια για τα παιδιά των μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου