Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ζουράρις: "Διπλωματική νίκη της Ελλαδίτσας οι σχέσεις με Ρωσία"

Για τη νέα κυβέρνηση, τις πολιτικές εξελίξεις και συναντήσεις, μίλησε στον Alpha 96.5, ο Κώστας Ζουράρις, Βουλευτής Ά Θεσ/νίκης ΑΝΕΛ συνεργαζόμενος από...
Πυρίκαυστο.

Για τη συνάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μ. Σουλτς και του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ζουράρις σχολίασε, «μίλησε τελείως διαφορετικά, από όσο, όπως μιλούσε όταν συναντούσε και επισήμως τον Σαμαρά» καθώς μίλησε με περισσότερη άνεση και για περισσότερη ώρα, ενώ πρόσθεσε ότι από τη συνάντηση προκύπτει ότι αλλάζουν οι δυσμενείς, εις βάρος της Ελλάδας, ισορροπίες.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Σουλτς , σύμφωνα με τον οποίο, θα ήταν καλύτερη η συνεργασία Ποτάμι- Συριζα, παρά με τους ΑΝ.ΕΛ, ο κ. Ζουράρις υπογραμμίζει, «αυτό σχολιάζει την τάση της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας και επομένως εκεί εξέφραζε φυσικά και την πολιτική του πεποίθηση και την ταξική του αλληλοσύνδεση με τα χρηματιστηριακά τρωκτικά της Ευρώπης».

Ακόμη, σχετικά με το ενδεχόμενο οικονομικής ενίσχυσης από τη Ρωσία, ο κ. Ζουράρις τόνισε ότι η σχετική δήλωση από το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας «είναι εξαιρετικά ευμενής για το συσχετισμό των ισορροπιών», ενώ δήλωσε ότι πρόκειται για «μεγάλη διπλωματική νίκη της Ελλαδίτσας», σχολιάζοντας το χειρισμό του θέματος από τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου