Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Σάλος στο ιντερνετ με τη ρατσιστική δήλωση Λαζόπουλου

Ακριβώς όπως το προβλέψαμε χθες βράδυ εδώ
Γενικό ξεσηκωμό στα social media προκάλεσε από χθες το βράδυ μια αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στα ...
άτομα με αναπηρία. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", θέλοντας να μιλήσει για τις εμμονές του κ. Σόιμπλε, είπε την εξής φράση:

«Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές. Όσο και αν φανεί σκληρό αυτό που θα πω, όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα, εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη»!

Από το επόμενο λεπτό το διαδίκτυο πήρε φωτιά! Οι αντιδράσεις από άτομα με αναπηρία είναι αφοδρές. Κατηγορούν τον Λάκη Λαζόπουλο για απαράδεκτη, ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς η γενική αναφορά του προσβάλλει χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειές τους που δίνουν καθημερινά μάχη για μια καλύτερη ζωή.Πηγή: http://www.newspistol.com/article.php?id=49926

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: