Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Νέα κτηνωδία του ISIS στη Συρία : Τανκ λειώνει στρατιώτη (βίντεο)

Σύμφωνα με τις Συριακές αρχές ο στρατιώτης λεγόταν Fadi Amr al-Zaydan, 19 ετών.
Νέο βίντεο σοκ, έδωσε στη δημοσιότητα ο ISIS των Τζιχαντιστών. Στο βίντεο, άρμα μάχης των τζιχαντιστών, λειώνει στρατιώτη του ...
Συριακού στρατού.
Στη συνέχεια, οι ..γενναίοι πολεμιστές, που εκπαίδευσε το Ισραήλ και οι ΗΠΑ, για να ανατρέψουν τη νόμιμη δημοκρατική κυβέρνηση του Άσσαντ, πανηγυρίζουν πάνω από το λειωμένο πτώμα.

(μη) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

η συνέχεια  του αρρωστημένου βίντεο, με τα μυαλά του 19χρονου χυμένα στην άσφαλτο εδώ:
ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, εκτός αν είστε άπιστοι.

Φυσικά, αυτοί οι μισθοφόροι εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους και όχι τη μουσουλμανική θρησκεία. Πολύς κόσμος πέφτει στην παγίδα να μισεί γενικά τους μουσουλμάνους, λες και πρόκειται για ομαδικό έγκλημα. Όχι.Δεν δολοφονεί η ισλαμική θρησκεία, δολοφονούν συγκεκριμένοι μισθοφόροι, που τους χρηματοδοτούν, εξοπλίζουν και εκπαιδεύουν συγκεκριμένοι Ισραηλινοί και Αμερικανοί, που επίσης δεν ενεργούν για λογαριασμό των λαών τους, αλλά για δικό τους λογαριασμό.
Κάποιοι που θέλουν να κλέψουν τα πετρέλαια π.χ. μιας ανυπεράσπιστης χώρας της Μ.Ανατολής, δεν το κάνουν για τον Αμερικανικό λαό. Το κάνουν για τη δική τους τσέπη.
Όπως διατράνωσε λοιπόν χθες βράδυ ο λαός του Ισραήλ "όχι στο όνομά μας".
Πρέπει να ξεχωρίζουμε τους εγκληματίες ηγέτες, από τους λαούς. Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη, υπάρχουν συγκεκριμένα καθάρματα.
O 19χρονος στρατιώτης Fadi Amr al-Zaydan , που έζησε τη φρίκη στα χέρια των Τζιχαντιστών







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου