Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Ο Κασσελάκης με μια φράση τελείωσε όλη την παλιά φρουρά του ΣΥΡΙΖΑ - Μιλάμε για πετσόκομμα !

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ....απάντησε πως «γνωρίζουν πως αν είμαι υποψήφιος η βάση θα εκφραστεί και δεν θα χάσω. Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη αποδοκιμασία για μένα στην πράξη. Αν έχω υπάρξει τόσο κακός πρόεδρος γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; ».

Μιλώντας για το εξώδικο, τόνισε πως «δεν είναι νομική πράξη είναι μία διαμαρτυρία, δεν πρόκειται να σύρω το κόμμα στα δικαστήρια. Αν αυτή ήταν η αφορμή να με αποκλείσουν από την υποψηφιότητα είναι στην ευχέρειά τους να το κάνουν. Πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση θα έκαναν τα πάντα για να με αποκλείσουν. Αυτό το στηρίζω σε μία προσπάθεια που κάνουν από τον Αύγουστο, συνεδρίαζαν για να μπλοκάρουν τις μεγάλες καταστατικές αλλαγές που ήθελα να φέρω στο κόμμα. Όπως , την ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ αλλαγή, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, να μην αμείβονται από το κόμμα. Μέλη της ΚΕ που σχημάτιζαν απαρτία διαφωνούν αλλά πληρώνονται από το κόμμα, είναι μισθωτοί του κόμματος».

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 10.05΄ ΚΑΙ ΜΕΤΑ:


Στο ερώτημα πώς θα ζούσαν αυτοί οι 50 άνθρωποι (αν δεν πληρωνόταν από το κόμμα) ή απάντησή του ήταν «οι άλλοι 250 πώς ζουν; Να πάνε να βρουν εργασία με την αξία τους. Είναι δυνατόν να έχουμε επιτροπή δύο ταχυτήτων; Όπως ο κάθε πολίτης αγωνιά πώς θα αντέξει οικονομικά, καλό θα είναι να δείχνουμε αυτή τη σεμνότητα και στα εσωτερικά μας. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ανθρώπους που βιοπορίζονται από το κόμμα και αυτή την εποχή προς ρευστοποίηση του κόμματος στα μάτια του κόσμου. Η κοινωνία βλέπει, πόσο αντιδημοκρατικά παίρνονται αυτές οι αποφάσεις» είπε.
......


Είναι μετά να τον θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ οι "τί δουλειά κάνεις" "μα είμαι του κόμματος κύριε πρόεδρε";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου