Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Δίκαιο "Χ" στο ντέρμπι των Δικεφάλων

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ήλθαν ισόπαλοι στο ντέρμπι της Opapa Arena, με σκορ 1-1. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με τον Μπάμπα, αλλά ....δεν μπόρεσε να φύγει με το τρίποντο της νίκης καθώς αναδείχθηκε τελικά ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και πρώτη κεφαλιά του Τσάλοφ, ο Μπάμπα από κοντά έκανε το 0-1. Οι “κίτρινοι” βρήκαν απάντηση στο 25΄. Το θωρηκτό Πιερό υποδέχτηκε την μπάλα εντός περιοχής, κέρδισε με το σώμα του τον Κεντζιόρα και με αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.


Οι καλοί...

Καλύτερος από τη γηπεδούχο, ο δαιμόνιος Κοϊτά, ενώ από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο έμπειρος αμυντικός Λόβρεν, που ήταν αλάνθαστος, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο. Ένας αμυντικός παγκόσμιας κλάσης, που εμπνέει σιγουριά.

...και τα παλτά

Η ΑΕΚ έδειξε ότι δύσκολα θα διεκδικήσει τον τίτλο, καθώς οι δυό πιο καλά αμειβόμενοι παίκτες της, ο Λαμέλα και ο Μαρσιάλ, δείχνουν να μη μπορούν να προσφέρουν, ειδικά ο Λαμέλα, που όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και τον υποδέχθηκαν χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο, θα αποδειχθεί ...μεγάλο παλτό. Όπως και ο Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ, που δε λέει να σκοράρει... Ηδη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον αποκαλούν "λευκό Σαμάτα".

Κατά την προσφιλή τακτική τους, τα οπαδικά σάιτ της ΑΕΚ ζητούν (ανύπαρκτο) πέναλτι, για να κοιμήσουν τους οπαδούς της και να μη δουν ότι κάποιοι έπιασαν κορόιδο τον πανάσχετο από μπάλα, πρόεδρό τους, που δίνει 7 εκ. το χρόνο στα παλτά Λαμέλα - Μαρσιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου