Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Αληθινή συγνώμη Λιάγκα είναι να το βουλώσεις αύριο - Ξέρουμε τι θα πεις

 Επειδή αυτό το έργο το ΄χουμε ξαναδεί, όλοι τα σκατόψυχα τηλε-σκουπίδια, που έχασαν ΟΛΗ την ανθρωπιά τους, από...

το ανελέητο κυνήγι δόξας και χρήματος, όταν κάνουν μια καφρίλα, που εξοργίζει τον κόσμο, ζητούν υποκριτικά συγνώμη, επειδή η πίεση που δημιουργείται (όπως συνέβη σήμερα) είναι αφόρητη, ακόμη και γι αυτούς. Οπότε ζητούν υποκριτικά συγνώμη, για να ξεφύγουν από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ πίεση της δημοσιότητας. Και ξέρετε τι κάνουν μετά οι σκατόψυχοι;

Αυτό που θα κάνει αύριο ο Λιάγκας (το έκαναν πολλές φορές, ανάλογα σκατόψυχα πλάσματα όπως η Ζήνα κ.α.) : θα ξεκινήσει με μια μεγάαααααλη συγνώμη, για να φανεί αληθινή και να ξεφύγει απ΄την πίεση, αλλά επειδή δεν νοιώθει ΑΛΗΘΙΝΗ συντριβή και γενικώς "δεν νοιώθει", θα προσθέσει το γνωστό "ναι αλλά κι εσείς που με κριτικάρετε, το παρακάνετε, είστε haters, τι κατάρες έχω φάει, με απειλούν, απειλούν τα παιδιά μου" (πάντα βάζουν "παιδιά", έτσι λέει το εγχειρίδιο, για να αισθανθούν ένοχοι συλλογικά οι κατήγοροι, για δήθεν κίνδυνο της ζωής αθώων παιδιών).

Οι λέξεις που προτείνουν τα εγχειρίδια της υποκριτικής συγνώμης, είναι αυτές με μπλε: 

  • haters, 
  • κατάρες, 
  • απειλές, 
  • παιδιά μου. 

Δείτε τον αύριο και θα με θυμηθείτε.

Αν θες λοιπόν, να πείσεις τον κόσμο ότι πραγματικά μετάνιωσες, βγάλε το σκασμό και ΜΗ μιλήσεις για "haters" και "κατάρες". Απλά ΣΚΑΣΕ ! Τόσο απλά.


Φώτης Μακρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου