Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Παντρεύτηκε ο "εθνικός σταρ" Ανδρέας Ευαγγελόπουλος με τον Στέφανο - Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ

 Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο «εθνικός σταρ», Ανδρέας Ευαγγελόπουλος αφού παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο χθες 24/10 τον αγαπημένο του σύντροφο Στέφανο.
Ο γάμος έγινε στη "Βίλα Κώστα" στη Νέα Ερυθραία, με τον Ανδρέα να περιμένει τον αγαπημένο του, με την ανθοδέσμη στα χέρια.
Κουμπάροι του ζεύγους ήταν η..... Ελένη Χουντούρη, θεία του συζύγου του, Στέφανου, ο Ευστάθιος Βλαχούλης γιος της προέδρου του Ekali Club και ο πυροσβέστης Νικόλαος Λύτρας.

Θυμίζουμε ότι , πριν από δυό χρόνια, ο "εθνικός σταρ", κατήγγειλε τον συζυγό του για ξυλοδαρμό και ....δαγκώματα. Ευτυχώς το ζευγάρι τα ξαναβρήκε και προχώρησε στο επόμενο βήμα, τον πολιτικό γάμο.

«Θα σου κάνω μήνυση. Θα περάσεις άσχημες στιγμές με αυτά που έχεις κάνει. Έχω όλες τις φωτογραφίες που με έχεις σακατέψει στο ξύλο, τα χέρια και τα δαγκώματα. Ακόμη δεν έχουν κλείσει, θα πάω στον ιατροδικαστή. Κλέιστο, ράψτο γιατί δεν ξέρει τίποτα ο κόσμος, Θα κάνω καταγγελία να ανοίξει φάκελος», έλεγε τότε στα κανάλια, σε ζωντανή μετάδοση ο "εθνικός σταρ". Τελικά, φαίνεται πως ήταν ένα συζυγικό καβγαδάκι, απ΄αυτά που συμβαίνουν...


Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος αυτοαποκαλούμενος και “Εθνικός Σταρ”, φοίτησε στην Δραματική Σχολή της Μαρίας Τράγκα. Γεννήθηκε στην Πάτρα και το πατρικό του επώνυμο είναι Ανδρεαδάκης. Από το 1994 ως το 1998 συμμετείχε σε 3 παραγωγές του τηλεοπτικού καναλιού ANT1. Από το 1994 και μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σαν καλεσμένος σε εκατοντάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ανά την Ελλάδας ενώ το 1996 εμφανίστηκε και στο γαλλικό κανάλι PLUS με ταυτόχρονη μεταδόθηκε σε 8 χώρες της Ευρώπης. Ο Αντρεούλης Ευαγγελόπουλος δηλώνει συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Έγραψε τα πρώτα του τραγούδια σε ηλικία 17 ετών. Τέλος πολλές φορές τοποθετείται δημοσίως για διάφορα επίκαιρα και άλλα κοινωνικά θέματα.

Υ.Γ. Δυστυχώς, δεν ζουν οι γονείς του "εθνικού σταρ" να τον καμαρώνουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου