Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Ο π.τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, βουλευτής με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

 Οι «Σπαρτιάτες» κέρδισαν την είσοδό τους στη Βουλή και μία από τις έδρες που θα έχουν είναι αυτή....

της Α' Θεσσαλονίκης.

Εκεί που υποψήφιος ήταν ένας άνθρωπος γνωστός στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Άρη και μάνατζερ, Γιάννη Κόντη.

Πρόσφατα, μάλιστα, το παλιό στέλεχος του Άρη δήλωσε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε βρεθεί κοντά στο να αναλάβει την ομάδα. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, υποστήριξε πως ο Ισπανός ήρθε στην Ελλάδα και αντίκρυσε μία εικόνα τριτοκοσμική, με αποτέλεσμα να αρνηθεί την πρόταση.

«Τη χρονιά που είχε ανέβει ο Άρης από τη Β Εθνική, είχαμε αποφασίσει να ασχοληθούμε με ένα μοντέλο το οποίο είχε λατίνους ποδοσφαιριστές. Εμείς βάλαμε στο πλάνο τον Γκουαρντιόλα που τότε ήταν προπονητής στη Μπαρτσελόνα Β , είχαμε κάνει ένα ταξίδι στην Ισπανία, με τον ίδιο να έρχεται και στη Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του και πήραμε τον Όγιος», ανέφερε ο Γιάννης Κόντης.


https://www.newsbomb.gr/sports/podosfairo/story/1441912/ekloges-2023-vouleftis-me-tous-spartiates-o-proin-texnikos-diefthyntis-tou-ari-giannis-kontis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου