Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ολοι οι πολιτικοί αρχηγοί δουλεύουν μεθοδικά, για να πάρει ο Μητσοτάκης 50%

 Γράφει ο Φώτης Μακρίδης

Δεν ήθελα να σχολιάσω καθόλου τις φετινές εκλογές, ό,τι είχα να πω το είπα πριν χρόνια, λέγοντας με μια φράση πως "ναι, ΕΙΝΑΙ όλοι ίδιοι", αλλά μια σειρά από γεγονότα με αναγκάζει να ξοδέψω 30 λεπτά από το χρόνο μου, για τους πολιτικούς.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές κι ενώ η ΝΔ φαίνεται να έχει καθαρό προβάδισμα περί το 10% , γίνεται το τρομερό δυστύχημα των Τεμπών, με τη σύγκρουση τρένων και 57 νεκρούς. Βαρύ περιστατικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση, βούτυρο στο ψωμί του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε δεχθεί ισχυρό πλήγμα, με την τραγωδία της πυρκαγιάς στο Μάτι. 

Οι Ζέοι αναθάρρησαν, πίστεψαν πως θα γυρίσουν το ματς και έτριβαν τα χέρια τους, που έτυχε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αυτή η "στραβή".

Η διαφορά του 10% έπεσε στο 3% και όλα έδειχναν πως πάμε για ντέρμπι. Ούτε ένας , μα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, δεν περίμενε διαφορά μεγαλύτερη από 3%. Μάλιστα, οι στοιχηματικές, κάποια στιγμή, έδειξαν στη νίκη της ΝΔ 1,87, όσο και στην ήττα.

Κι ενώ οι Ζέοι πήραν τα πάνω τους, ο Αλέξης απέκτησε αέρα και ύφος νικητή, ήρθε ο Κατρούγκαλος κι έβαλε αυτογκόλ από τη σέντρα, ενώ την ίδια μέρα άνοιξε το στόμα της κι έβαλε και δεύτερο αυτογκόλ και η μις ντολμαδάκια Θεανώ Φωτίου. Ολοι λέγανε πως μετά από αυτές τις γκάφες, η διαφορά θα πάει στο 10%. Τελικά πήγε στο 20%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφτιλίστηκε στις εκλογές της 21/5 και πολλοί οπαδοί του, άρχισαν να σκέφτονται την επιστροφή στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ, από το οποίο προέρχεται το 90% των ψηφοφόρων του. Ως γνωστόν, η πλειοψηφία των Ελλήνων, είναι homo pasokous, είναι αυτός ο τύπος ψηφοφόρου δηλαδή, που δεν έχει καμιά άλλη ιδεολογία, παρά μόνο το ατομικό του βόλεμα στο δημόσιο.

Οπότε πήρε τα πάνω του ο μέτριος Ανδρουλάκης κι όλα έδειχναν ότι οι μάζες των πασόκων, των βολεψάκηδων, θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ και θα το φέρουν στη 2η θέση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προχωρά με βήμα ταχύ προς το 3%, που είναι το πραγματικό του ποσοστό.

Κι ενώ το ΠΑΣΟΚ πήρε τα πάνω του και οι πασόκοι άρχισαν να ονειρεύονται τα μεγαλεία του παρελθόντος, με διορισμό κάθε συγγενή στο δημόσιο, βγήκε μια ανεκδιήγητη και δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ θα μας τσακίσει στους φόρους, κόβοντας την επίθεση λίγο πριν τη μεγάλη περιοχή. Προσπάθησε ο Ανδρουλάκης να το μαζέψει, αλλά ήταν αργά.

Λίγο μετά, ο άνετος (επειδή δεν θέλει να κυβερνήσει στην πραγματικότητα) Κουτσούμπας, που φαινόταν πως θα μαζέψει περισσότερα ψηφαλάκια στις εκλογές της 25/6, από αριστερούς που βαρέθηκαν το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, ο μονίμως κατακεραυνών τους "επιχειρηματικούς ομίλους" και το "κεφάλαιο", επισκέφθηκε τον ισχυρότερο επιχειρηματικό όμιλο του κόσμου, τη ...Pfizer. Επίσκεψη που δεν άρεσε καθόλου στους κομμουνιστές και τους λοιπούς υποψήφιους ψηφοφόρους του ΚΚΕ. "Χ" λοιπόν στο ΚΚΕ και από πολλούς αριστερούς, που σκέφτηκαν "ρε μπας και είναι δημιούργημα των πολυεθνικών το ΚΚΕ;"

Μεγάλο μέρος των αναποφάσιστων, άρχισε να ψάχνει να ρίξει την ψήφο του στα λεγόμενα "μικρά κόμματα", με δύο απ΄αυτά να ξεχωρίζουν αμέσως: τη ΝΙΚΗ του Νατσιού και την ΠΛΕΥΣΗ της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Τα δύο κομματίδια, άρχισαν να καλπάζουν! Ειδικά η ΝΙΚΗ, στην οποία έστελναν κόσμο τα συστημικά ΜΜΕ, αφού οι Έλληνες δεν είναι αμερικανάκια, κι άρχισαν να εκνευρίζονται από την επίθεση των ΜΜΕ κατα του ασήμαντου Νατσιού, με γελοίες συνωμοσιολογίες, για "ρωσική παρέμβαση", "βαλίστες με λεφτά από Ρώσους ολιγάρχες" κι άλλες τρίχες κατσαρές, βγαλμένες από τα εγχειρίδια της CIA για τον Τραμπ. Ο κόσμος κατάλαβε, πως για να ασχολείται ολόκληρη CIA με το Νατσιό και συστημικά ΜΜΕ να μας φλομώνουν στη συνωμοσιολογία, κάτι καλό πατριωτικό έχει. Ο δασκαλάκος θα εκτοξευόταν στο 10% μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι μαζεύει τις αντι-νεοταξίτικες ψήφους, έρχεται ο ίδιος και δίνει απίστευτη ασσιστ στον Μητσοτάκη: διώχνει από την πρώτη θέση του Επικρατείας τον υπερπολύτεκνο μεροκαματιάρη Βαϊραμίδη και βάζει στη θέση του, έναν άνθρωπο του συστήματος, τον άνθρωπο που έφεραν από τα Τρίκαλα για να βάλει ισόβια τον Παπαγεωργόπουλο, ώστε να πέσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στα χέρια της αριστεράς, έναν αμφιλεγόμενο δικαστή, που μετά που έκανε τη δουλειά με τον Ατσαλάκωτο, τον ανέβασαν και τον έκαναν μέχρι Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου. Ο τύπος αυτός ΔΕΝ ήταν μέλος της ΝΙΚΗΣ , δεν έφερε καμία ψήφο στις εκλογές της 21/5 και ξαφνικά, βρέθηκε στην 1η θέση, που του δίνει σίγουρη εκλογή στη Βουλή ! Το συντηρητικό κοινό του Νατσιού, έπαθε σοκ από την απίστευτη αυτή απρέπεια, να "διορίσει" στη Βουλή, έναν άνθρωπο που κανείς δεν ψήφισε και που πρόσφερε πολλές υπηρεσίες στους "άθεους Μπουτάρηδες".


Η δε Κωνσταντοπούλου, που είχε αρχίσει να μαδάει τον ΣΥΡΙΖΑ και να διαφαίνεται ότι θα πάρει τους μισούς ψηφοφόρους του Τσίπρα, που άρχισε να έχει εφιάλτες μαζί της, έκανε κάτι ακόμη χειρότερο! Εδιωξε από την 1η θέση αυτή που της έφερε τις περισσότερες ψήφους κι έβαλε στη θέση της τον σύντροφό της (τον γκόμενο, για να καταλαβαινόμαστε και μην νομίσει κανείς ότι ο Καραναστάσης είναι "συντροφος" με την έννοια που δίνουν οι αριστεροί). Μόλις δηλαδή είδε ότι μπαίνει με βεβαιότητα στη Βουλή, φρόντισε να αποκαταστήσει επαγγελματικά τον γκόμενο. Πράγμα που προκάλεσε αηδία σε μεγάλο μέρος των αριστερών που πόνταραν πάνω της, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πόσο σωστό είναι το "αξίωμα Μακρίδη" : 

"Ναι, όλοι οι πολιτικοί είναι ίδιοι. Οι διαφορετικοί, δεν κατεβαίνουν στην πολιτική"



 Κι έτσι, ο άνθρωπος της Bilderberg, θα δει ποσοστά πάνω από 45%.


Για όσους δεξιούς χαίρονται, να τους προετοιμάσω:

Παρά την αυτοδυναμία που θα έχει ο εκλεκτός λεσχών και στοών Κυριάκος, θα κυβερνήσει ακόμη πιο σοσιαλιστικά και νεοταξίτικα και τίποτε "συντηρητικό" δεν θα δουν οι συντηρητικοί του ψηφοφόροι. Το μπάχαλο στα ΑΕΙ θα συνεχιστεί, η παραβατικότητα "ευάλωτων" Ρομά, μεταναστών κλπ θα αυξηθεί, στο δημόσιο θα διορίζονται μόνο πασόκοι κι όχι εσείς οι δεξιοί, οι ΛΟΑΤΚΙ θα πετύχουν ό,τι θέλουν (φαντάζομαι ότι από τα πρώτα σχέδια νόμου της ΝΔ θα είναι η περίφημη τεκνοθεσία από gay ζευγάρια, με υπογραφή Μητσοτάκη), η εκκλησία θα φάει κι άλλες φάπες, οι μετανάστες θα αυξάνονται γεωμετρικά, τα σχολικά βιβλία θα αυξήσουν τις αναφορές σε Αχμέτ και Σαμίρ, γενικώς θα επικρατήσει η νεοταξίτικη woke ατζέντα, που καθορίζουν οι gay, με το γνωστό μίσος στις υποτιθέμενες αξίες της δεξιάς, δηλαδή πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. 

Φυσικά, θα συνεχιστεί ο κρατισμός παντού, ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να κάνει καμία τρομερή ρήξη, με το δημοσιοϋπαλληλίκι και το συνδικαλισμό, που είναι ριζωμένος στο DNA του Έλληνα, φυσικά θα προχωρήσει τα πρωτόκολλα με τα Σκόπια και φυσικά θα στείλει κι άλλα όπλα στην Ουκρανία. 

Αυτό που ίσως δεν γίνει , είναι οι "Πρέσπες του Αιγαίου", όπως φαντάζεται η πλειοψηφία όσων κριτικάρουν τον Μητσοτάκη. 

Όχι, επειδή είναι πατριώτης, αλλά η μοιρασιά του Αιγαίου, δεν εξαρτάται, ούτε από την Ελλάδα και τις διαθέσεις της, ούτε από τον πατριωτισμό των Τούρκων. Είναι θέμα που θα λυθεί σε κάποια Συναγωγή του Τελ Αβιβ και φυσικά δεν θα ερωτηθούν Ελλάδα και Τουρκία. Τα πετρέλαια της Δύσης ανήκουν στην Ιερά Σιών, ελέω Θεού και αυτή θα αποφασίσει για την μοιρασιά. Και να θέλει ο Μητσοτάκης να συμφωνήσει με τους Τούρκους, αν η Σιών του πει "δεν  θα δώσεις ούτε 1%, δεν θα δώσει". Αν του πει "θα δώσεις το 99% ", θα δώσει το 99%. Μην είστε κορόιδα, ο ορυκτός πλούτος ελέγχεται από υπέρτερες δυνάμεις κι όχι από την Ελλάδα και την Τουρκία. Αλλά αυτό είναι ένα δύσκολο θέμα ταμπού κι ας το αφήσουμε στους αληθινούς κυβερνήτες του κόσμου, οι δικοί μας απλοί εντελοδόχοι είναι. Κόντρα στο παγκόσμιο στάτους, δεν μπορεί να πάει κανείς.

Αυτά 

και μην αγχώνεστε καθόλου, αν δεν μπορέσετε να ψηφίσετε στις 25 Ιουνίου. Έτσι κι αλλιώς, η εξουσία βρίσκεται αλλού. Η ψήφος σας είναι για να χαρείτε μια δυό μέρες, πως δήθεν νικήσατε. Για δοκιμάστε να δώσετε την ψήφο σας σε ένα κόμμα που δεν συντάσσεται με τις αξίες της Ιεράς Σιών, π.χ. σε ένα κόμμα που θα πεί "θα ανακαλέσω τον γάμο μεταξύ gay", να δείτε τι θα γίνει !

Εσείς ψηφίζετε για να νομίζετε ότι κάτι κάνετε, αλλά κατά βάθος καταλαβαίνετε ότι ζούμε σε μια γυάλα και μας χορεύουν ανώτερες δυνάμεις όπως θέλουν. Δυνάμεις που έχουν τις δικές τους "αξίες" και δεν πρόκειται να αφήσουν να επικρατήσουν οι δικές σας.


Καλά μπάνια...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου