Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ακριβώς έτσι θα είναι η Ελλάδα σε 10-20 χρόνια

«Όταν ένας νεαρός από το Μπανγκλαντές έρχεται στην Ελλάδα, φέρει μαζί του, στο δισάκι του, την κουλτούρα του, την θρησκευτική του ταυτότητα, τις καταβολές του.
Η κοσμοθεώρησή του, οι πεποιθήσεις του, η.... νοοτροπία του, είναι καταχωνιασμένα στα λιγοστά του υπάρχοντα, ανάμεσα στα προσωπικά του είδη.
Συνήθως είναι μουσουλμάνος Μπενγκάλι (86,6%), σουνίτης το πιθανότερο, μιας και ειναι πολυπληθέστεροι οι σουνίτες έναντι των σιιτών.
Προέρχεται από ένα περιβάλλον στο οποίο οι θρησκευτικές μειονότητες( Σιχ, Αχμαντίγια, ινδουιστές, βουδιστές, χριστιανοί κ.α) αποτελούν διαρκή στόχο ρατσιστικών εκδηλώσεων. Οι δολοφονίες μετριοπαθών μουσουλμάνων κι ανθρώπων άλλων θρησκειών είναι σχεδόν καθημερινές και στοχεύουν στην εθνοτική κάθαρση,που συντελείται από εξτρεμιστικές παραφυάδες των εθνικιστικών ισλαμικών κομμάτων.
Η λέξη «ανεκτικότητα» είναι άγνωστη σ αυτή τη χώρα.
Οι διακρίσεις, η βία, η φτώχεια κι ο αναλφαβητισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Η θέση της γυναίκας σ αυτή την κοινωνία είναι απαξιωτική.
Έχει περάσει λίγο χρονικό διάστημα από τότε που έπαψε να αναγράφεται στο πιστοποιητικό γάμου αν είναι «κουμάρι»( παρθένα).

Παντρεύεται συχνά με το που ξεκινάει η περίοδός της, στα 12 έτη, κι αν είναι τυχερή θα ζήσει μια βαρετή ζωή υπό την σκιά του ανδρός της, αν όχι θα καταντήσει προϊόν προς πώληση σε κάποιο από τα πάμπολλα, νόμιμα χαμαιτυπεία, διάσπαρτα σε όλη τη χώρα.
Η πορνεία, σημειωτέον ότι ξεκίνησε τη δεκαετία του 80, προκειμένου να αναχαιτίσει τα υψηλά ποσοστά των βιασμών!(να το θυμόμαστε αυτό!)
Η βαριά βιομηχανία του Μπανγκλαντές είναι το SEX.
Τουλάχιστον 100.000 γυναίκες εκπορνεύονται για 400 τάκα το δεκάλεπτο(~ 4,2€).
Συχνά οι πελάτες τις βασανίζουν ή τις απαγάγουν( με το που βγαίνουν από το σχολείο).Τις κρατάνε ομήρους, γίνονται οι προαγωγοί τους και θησαυρίζουν στις πλάτες τους, ενώ οι ίδιες οδηγούνται στην εξαθλίωση και την απελπισία.
Πολλά μικρά κορίτσια πωλούνται από τους γονείς τους για 100 δολάρια. Η τιμή εικοσαπλασιάζεται όταν πρόκειται για παρθένα.

Οι πελάτες επιθυμούν τις τροφαντές· οι κάτισχνες δεν έχουν καθόλου πέραση. Διό και αναγκάζονται από τους πάτρωνες να λαμβάνουν ένα στεροειδές σκεύασμα, το Οradexon,, που το δίνουν στα βοοειδή για πάχυνση.
Αυτό είναι τρομερά εθιστικό κι επικίνδυνο για την υγεία τους· δεν μπορούν να το κόψουν και οδηγούνται αργά και βασανιστικά σε ηπατική ανεπάρκεια.
Οι τσατσάδες το χορηγούν αφειδώς στα μικρά βλασταράκια για να τα καταστήσουν χυμώδη και ποθητά στους πελάτες.

Το εμπόριο της λευκής σαρκός είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο και οι προαγωγοί χρυσοπληρώνουν την αστυνομία για να κάνει τα στραβά μάτια. Εκείνη είναι από τις πιο διεφθαρμένες στον κόσμο.
Δεν υπάρχει ιατρική περίθαλψη, ούτε τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής. Το σεξ χωρίς προφυλακτικό είναι αρκετά διαδεδομένο, κοστίζει 4 δολάρια· πιο ακριβό απ το γρήγορο των 2 δολαρίων με προφύλαξη.

Υπάρχουν αμέτρητοι τάφοι γύρω από τα θλιβερά πορνεία της χώρας, κοριτσιών που αυτοκτόνησαν. Δεν άντεξαν μια ζωή που προσιδιάζει στην κόλαση.Είναι όμως και κάποια σημεία του χάρτη που δεν υπάρχουν καν τάφοι γι αυτά τα δύσμοιρα πλάσματα.Τις πετούν στα ποτάμια ή τις θάβουν σε κάποιο χωράφι ανώνυμα.

Μέσα σ ένα τέτοιο περιβάλλον έχει γαλουχηθεί ο νεαρός Μπαγκλαντεσιανός που καταφθάνει στη «Γη της Επαγγελίας»(Ελλάδα),όπου ρέει το μέλι( πλουσιοπάροχα επιδόματα), περιθάλπεται όταν ασθενεί καλύτερα κι από τον ντόπιο ανασφάλιστο, τηρεί ανεμπόδιστα τις θρησκευτικές του συνήθειες, συνεπικουρείται για οποιοδήποτε θέμα του απο τις βαλτές ΜΚΟ, βολταρίζει στον ήλιο, φλερτάρει και «καμακώνει» χωρίς αύριο.

Η κουλτούρα του βιασμού είναι πάντα στο δισάκι του.
Δεν μας κουβαλιέται εδώ ως tabula rasa. Φέρει μαζί του το σύνολο των παραδόσεων του τόπου του, τα φολκλόρ στοιχεία της μάνας γης του,το lifestyle που άφησε πίσω του.
Δεν ενσωματώνεται στη δική μας κουλτούρα· του είναι όχι μόνο ξένη αλλά αβυσσαλέα αγεφύρωτη!
Διαμορφωμένες και ριζωμένες αντιλήψεις δεν απαλείφονται με την είσοδό του στην Εδέμ της Μεσογείου.Είναι εκεί, στο μυαλό του, παγιωμένες, ακλόνητες κι αμετακίνητες.
Και δεν φαίνεται να κάνει προσπάθεια να εγκλιματιστεί στα δικά μας ήθη. Δεν δείχνει να αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως ένα ισότιμο πλάσμα.Και όπως προείπαμε, την «ανεκτικότητα» δεν την διδάχτηκε στον βίαιο και μισαλλόδοξο τόπο του.
Άρα,τι ήρθε να κάνει;
Ας μας απαντήσει αντ αυτού η Εδέμ( το ελληνικό κράτος) που τον κάλεσε!»

(Κυριακή Μαθιώτη στο facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου