Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Γυναίκα ξέχασε το φίδι της σε λεωφορείο ΚΤΕΛ κι επικράτησε πανικός

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/6) σε λεωφορείο ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη, όταν ....οι επιβάτες συνειδητοποίησαν πως ένα φίδι ταξίδευε μαζί τους.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η παρουσία του φιδιού έγινε αντιληπτή στη διάρκεια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Φλώρινα και στη θέα του, οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν. Ο οδηγός αναγκάστηκε να επιστρέψει στον σταθμό Μακεδονία και κλήθηκε η πυροσβεστική.

Λίγες ώρες νωρίτερα το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη. Μία από τις επιβάτιδες κουβαλούσε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο.



Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί της το φίδι της. Καθώς το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό. Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου. Η περιπέτεια των επιβατών είχε αίσιο τέλος και η γυναίκα έσμιξε ξανά με το αγαπημένο της ερπετό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου