Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Αηδία και με την Κωνσταντοπούλου

 Πολλοί, συμπαθησαν εσχατως τη Ζωή, την οποία, σπρώχνουν με χίλια, τα κανάλια. Ενα κείμενο στο facebook ομως, απλα την τελειώνει, τοσο απλά:

Αποτελεί αγραπτο αλλα ισχυρο εθιμικο κανονα: οι κομματικές ηγεσίες να σέβονται την λαϊκή ετυμηγορία και να τοποθετούν πρώτους στην λίστα κάθε εκλογικής περιφέρειας τα πρόσωπα που συγκέντρωσαν τους περισσότερους σταυρούς κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. 


Αν δεν υπάρχουν ξεκαθαροι λόγοι που υποχρεωνουν έναν πολιτικό αρχηγο να πραξει αλλιώς (πχ ακραίες και αντιδημοκρατικες τοποθετήσεις, ανάρμοστη συμπεριφορά , αποδεδειγμενη ανεπαρκεια. παράνομες πράξεις κλπ) κάτι τέτοιο δείχνει σεβασμό στην λαϊκή βούληση η οποία επιλεγει τους υποψήφιους και στελνει στο Κοινοβούλιο εκείνους με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.


Στην διακήρυξη της "αντισυστημικης" Πλεύσης Ελευθερίας της (πολύ γλυκιάς εσχάτως) κυρίας Ζωης Κωνσταντοπουλου, αναφέρονται ως στόχοι του κόμματος το ήθος, η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη, η απόλυτη υπακοη στην λαϊκή βούληση, η λαικη κυριαρχια και άλλα τέτοια όμορφα.


Στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας, κατω απο την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν θα ειναι η κυρια Ελένη Δημοπούλου που ειχε παρει τους περισσιτερους σταυρους στις εκλογες της 21ης Μαιου.

Ποιος παιρνει την θεση της στην λίστα  και άρα έχει δεδομένη την εκλογή του στο Κοινοβούλιο που θα προκύψει; Ο ηθοποιός κυριος Διαμαντής Καραναστάσης, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές (με σταυρό) δεν ήταν καν υποψήφιος.

Τι αλλο είναι πέρα από ηθοποιός ο κύριος Καραναστάσης;

Συμβαίνει λοιπόν να είναι ο σύντροφος της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 

Εντάξει ειμαστε; Εντάξει είμαστε!

Ετσι γίνονται τα πραγματακια. Ψηφιστε τώρα εσείς Ζωή για αντισυστημικοτητα, αξιοκρατία και δημοκρατια. Ταμάμ.


ΥΓ: "Άρχή άνδρα δείκνυσι". Και γυναίκα, επίσης.

Όταν κανείς αποκτά εξουσια, τοτε δείχνει το αληθινό του προσώπο. Το προσωπο της κυρίας Κωνσταντοπουλου όταν της δόθηκε εξουσία, το είδαμε.

Εκεινο ήταν. Όχι αυτό που δείχνει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου