Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ) στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ)


Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 25 Ιούνη,για να προβάλλει ακόμα πιο αποφασιστικά τις θέσεις του στο λαό. Για να ενισχυθεί πολιτικά  η πρόταση Κοινής Δράσης και Συντονισμού, για να κατακτηθεί η κατεύθυνση της Αντίστασης – Οργάνωσης από τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Η  ΝΔ επιδιώκει μια ισχυρή κυβέρνηση για να νομιμοποιήσει με τη λαϊκή ψήφο τη συνέχιση της άγριας αντιλαϊκής επίθεσης, που ήδη εξαγγέλλει με τις  εντολές της Κομισιόν και του ΣτέιτΝτιπάρτμεντ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να παρουσιάζονται, σαν οι εγγυητές μιας ισχυρής «αντιδεξιάς» αντιπολίτευσης.

Μετά της 25 Ιουνίου θα φέρουν βάθεμα της φτώχειας, κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα, φασιστικοποίηση, τρομοκρατία, καταστολή. Λεηλασία και ληστρικό ξεπούλημα της χώρας. ΠΟΛΕΜΟ.Θέλουν το λαό στο περιθώριο των εξελίξεων, θέλουν τους εργαζόμενους και τους νέους, σύγχρονους δούλους σε μια χώρα που λεηλατείται από ντόπια και ξένα αφεντικά .

Κοινός στόχος όλων αυτών των κομμάτων με τη βοήθεια και μικρότερων κομμάτων που είναι ακροδεξιά ή και ψευτοαριστερά δεκανίκια του συστήματος είναι η υποταγή της εργατικής τάξης και του λαού μας στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και τον καπιταλιστικό μεσαίωνα.

Μπροστά στην κάλπη της 25ης Ιούνη, το ΚΚΕ (μ-λ) απευθύνεται στον κόσμο του μόχθου και της δουλειάς και στη νεολαία και τους καλεί, να γυρίσουν την πλάτη στους κυρίαρχους, να αρνηθούν τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες και τις λογικές της ήττας. Να αψηφήσουν τους εκλογικούς εκβιασμούς και τα ψεύτικα διλήμματα. Να στηρίξουν, να ενισχύσουν και στην κάλπη την κατεύθυνση που παλεύει το ΚΚΕ(μ-λ).

Να δηλώσουν με την ψήφο τους, ότι θα είναι παρόντες και την επόμενη μέρα. Με την οργή τους. Με τα δίκια τους. Με τη συμμετοχή τους στους αγώνες που έρχονται. Για ζωή και δουλειά με δικαιώματα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο. Για το μέλλον που μας αξίζει.

Στα ψηφοδέλτια μας συμμετέχουν νέοι και νέες,  άνθρωποι του μεροκάματουαγωνιστές του κινήματος, . Στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις, παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς, τις οικονομικές δυσκολίες, τις διακρίσεις και τους αποκλεισμούς από τα ΜΜΕ, τις απειλές και τους τραμπουκισμούς φασιστοειδών δίνουμε κι αυτή τη μάχη.  Για να γίνει πιο δυνατό το μήνυμα: «στο δρόμο λαέ μπορείς να τους νικήσεις».

Οι υποψήφιοι στην Α’ Θεσσαλονίκης είναι:

ΑΓΚΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΣ του Αθανασίου

ΚΑΜΑΡΕΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ηλία

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Φωκίωνα

Οι υποψήφιοι στην Β’ Θεσσαλονίκης είναι:

ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑΝΑ του Γεωργίου

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου