Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Χθες ΝΔ , σήμερα υποψήφιος με τους "Σπαρτιάτες"

Τρία χρόνια πριν:

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας έκανε γνωστή σήμερα ...., ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Εμμανουηλίδης και ανακοίνωσε ... με στόχο «να ξαναγίνει η Βέροια μεγάλη»

Η ανακοίνωση έγινε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρέθηκε σήμερα γιορτή των Φώτων μαζί με φίλους του, που τον πλαισίωναν όταν έκανε τη δήλωση της υποψηφιότητάς του. Ανάμεσά τους ήταν γνωστά στελέχη της βεροιώτικης κοινωνίας όπως ο Γρηγόρης Μπρανιώτης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε προηγούμενα χρόνια και ....

Να λοιπόν που ο δυναμικός επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες εκλογές, κάνει μια μεγάλη ανατροπή ......

πηγή: https://www.zoomerang.gr/30618/


Προχθές:

Υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τους ‘Σπαρτιάτες’ θα είναι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας, Απόστολος Εμμανουηλίδης.
Επικεφαλής του κόμματος είναι ο Βασίλης Στίγκας, ενώ στήριξη έχει δώσει με δηλώσεις του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

πηγή: https://www.pena.press/home/6tnmspztzcajkjfp22cddertf5x7nm


....................

Τον άνθρωπο τον ξέρω πολλά χρόνια , επειδή είναι παλιός blogger , έξυπνος και πολυπράγμων. Μέχρι προχθές , έπαιζε φουλ Νέα Δημοκρατία (δείτε τον https://www.facebook.com/MentaNews). Μέσα σε λίγες μέρες, ανακάλυψε τους Σπαρτιάτες.


Συμπέρασμα: Με τη ΝΔ δύσκολη η εκλογή. Αλλά, άμα είσαι ξύπνιος, πας με το μικρό κόμμα, σκέφτεσαι "ρε αυτοί μπορούν να μπουν στη Βουλή" και εξασφαλίζεις το 8χίλιαρο το μήνα! Έξυπνη επένδυση ! 

B.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου