Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

O Νικολόπουλος στη ΝΙΚΗ του Νατσιού, με ύβρεις κατά ... Φελόπουλου !

 

ΑΘΗΝΑ 15.06.23 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:  ΟΧΙ σε ΦΕΛΟπουλους - ΧΡΙΣΤΕμπορους - Δωδεκαθεϊστες!  Με τη ΝΙΚΗ οι Χριστιανοδημοκρατες!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ: «Τελικά ο Βελόπουλος είναι υπερασπιστης της Ορθοδοξης Χριστιανικης πίστης , είναι ειδωλολάτρης Δωδεκαθεϊστής ;

Διαβάσαμε  στον Αθηναϊκό τύπο την ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της επανέκδοσης του πονήματος ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ «Ιησούς Δίας ». ΙΔΙΟΧΕΙΡΕΣ επιστολές του Ιησού Χριστού είναι ο ίδιος που έχει συγγράψει το βλάσφημο και κατάπτυστο βιβλίο, όπου παρουσιάζει τον Χριστό, ως «…νόθο γιο Έλληνα στρατιώτη!»

Ο κ. Βελόπουλος είναι πρέπον να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που διατύπωσε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο Extra3Tv και το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του Αντώνη Μυλωνάκη. 

Ο πρ. υπουργός κ. Νικολοπουλος είπε αυτός που πούλησε το ΧΡΙΣΤΟ , που εδωσε την ψήφο του στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και στήριξε την Κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, αυτός που πουλησε 264 υποψήφιους Βουλευτες του Χριστιανοδημοκρατικου κομματος αν έχει τα κότσια, να απαντήσει δημόσια στον ελληνικό λαό και στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας, την οποία τόσο πολύ καπηλεύεται, παριστάνοντας τον πιστό Χριστιανό και πουλώντας Χριστοήθεια, με επισκέψεις στο Άγιο Όρος και γονυκλισίες:

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Ή ΣΤΟ ΔΙΑ

Ο Πατρινος ιερέας π.Αναστάσιος Γκοτσοπουλος μας διαφωτίζει για τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ που παρουσιάζει ο εμφανιζόμενος ως καλός Χριστιανος στο  βιβλίο που ο ιδιος συνέγραψε με τον τίτλο «Ιησούς και Δίας, Ορθοδοξία ή Δωδεκάθεο. Εκάς οι βέβηλοι» (μακριά οι βέβηλοι).

Αλήθεια πώς συμβιβάζεται ένας πιστός Χριστιανός, όπως θέλει να παρουσιάζεται για να πάρει  τις ψήφους των πιστών, να γράφει αυτό το βλάσφημο, αντιχριστιανικό και ανιστόρητο πόνημα;

Όπως εξήγησε ο κ. Νικολόπουλος «πρόκειται για ένα αισχρό βιβλίο, στο οποίο επιχειρεί να εξισώσει και να συνδέσει την Ορθοδοξία με το ειδωλολατρικό Δωδεκάθεο!

Μέσα από τις σελίδες του παρουσιάζει το παραμύθι της δήθεν ελληνικής καταγωγής του Ιησού Χριστού, ακυρώνοντας έτσι όλα τα θεμελιώδη ορθόδοξα δόγματα:  Δηλαδή την Θεανθρώπινη υπόσταση και ΑΣΠΟΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ του Κυρίου και Θεού, την αειπαρθενία της υπεραγίας  Θεοτόκου ,την ύπαρξη της Αγίας Τριάδας και πολλά ακόμα βλαστήμα …Με το ρυπαρό αυτό πόνημά του, ακυρώνει τα ίδια τα Ευαγγέλια!»

Ο πρ. υπουργός και πρόεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ Νίκος Νικολόπουλος διατύπωσε δημόσια το ερώτημά του, καλώντας τον Βελόπουλο να απαντήσει:

-Πώς γίνεται να παριστάνει τον Ορθόδοξο Χριστιανό, όταν παρουσιάζει τον Χριστό μας, έναν απλό άνθρωπο γεννημένο από κάποια αμαρτωλή παράνομη σχέση;

-Προτείνουμε στον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ  στις Μονές που κάνει ψηφοθηρικές περιοδείες, συνοδεία πάντα κάμερας, να προσφέρει  το συγγραφικό αυτό παιδί του , το βρωμερού βιβλίο του , ώστε να γνωρίσουν οι ηγούμενοι και οι γέροντες, το …φως το αληθινόν;

Καλώ δημόσια τον Βελόπουλο να απαντήσει, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα τολμήσει να βγάλει άχνα! Γιατί πολύ απλά, φοβάται την αλήθεια και δεν θέλει να βγει μέχρι τις εκλογές!

Στη κάλπη θα αξιολογηθεί η τυχοδιωκτική πολιτικη διαδρομή του πολιτικού που ξεκίνησε ΠΑΣΟΚΟΣ εγινε ΛΑΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ πέρασε από Σαμαρά αλλά δεν κόλλησε , που εμφανίζει πανεπιστημιακούς τίτλους που δεν κατέχει και που ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !

Ο κόσμος πλέον τον έμαθε!

Η ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΕΛΟΥΣ !!!

Για τον λόγο αυτό, πυκνώνει τις τάξεις του πραγματικά Χριστιανικού κόμματος ΝΙΚΗ και θα το στείλει πανηγυρικά στη Βουλή, ώστε να υποστηρίξει τα δίκαια και τις αναλλοίωτες διαχρονικές αξίες του Έθνους, της Ιστορίας και της Ορθοδοξίας 

Σχετικά βίντεο:
https://fb.watch/l9QffUSAWp/

https://vm.tiktok.com/ZGJQQcF2r/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου