Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Στην UEFA στέλνει το βίντεο με το ακυρωθέν πέναλτι ο ΠΑΟΚ

Στο 61' του ματς Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (1-2) ο αμυντικός του Ολυμπιακού Μπα, σπρώχνει τον Ολιβέιρα και ο διαιτητής δίνει το πεντακάθαρο πέναλτι. Ο VAR όμως ... το ακυρώνει!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ και ζήτησε να.... αποσταλεί στην UEFA και στις ομοσπονδίες Λετονίας (Τρεϊμάνις, διαιτητής αγώνα) και Πορτογαλίας (Ζοάο Πινέιρο, VAR) το βίντεο με τη φάση του ακυρωθέντος πέναλτι του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".


Η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση και τόνισε ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα, όπως άλλωστε είχε γνωστοποιήσει από τις 26 Ιουλίου ότι θα πράττει σε αντίστοιχες περιπτώσεις που κρίνονται ως σοβαρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου