Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

αχ...τι συγκινητικό...βουρκώσαμε !

"Όπως καταλαβαίνετε κύριε Αντωνίου, ο Ανδρέας Πάτσης δεν έχει να κερδίσει κάτι από την πολιτική, αλλά μόνο να προσφέρει. Έχοντας ήδη... πραγματοποιήσει μια λαμπρή καριέρα ως δικηγόρος και έχοντας διανύσει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία, αισθάνεται ότι έχει έρθει η στιγμή να εκπληρώσει το «πατρογονικό του χρέος», να προσφέρει στον τόπο από όπου προέρχεται η οικογένεια του, εκεί όπου βρίσκονται οι ρίζες του. 

Δεν είναι μόνο σημαντικό για τον καθένα μας να μην ξεχνάει από που ξεκίνησε. Είναι και αξιέπαινο, έχοντας καταφέρει ο ίδιος να προοδεύσεις, να επιθυμείς να επιστρέψεις κάτι στην κοινωνία, να εργαστείς για τα ζητήματα που την απασχολούν, να προσπαθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις να βρεις λύσεις. Και μακάρι τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσουν και άλλοι στο μέλλον. Όσο για το θέμα της εγγύτητας, ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι καλώς ή κακώς στην Αθήνα βρίσκονται τα κέντρα των αποφάσεων. Εξάλλου, στα Γρεβενά βρίσκεται πολλές ημέρες κάθε μήνα και έχει πλήρη εικόνα για τα όλα τα θέματα και τα μεγάλα αλλά και μικρότερα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. 

 Κλείνοντας τη συνέντευξη η Βίκυ Παπαλουκά λέει με νόημα «Σε ό,τι αφορά τώρα τον άνδρα Ανδρέα Πάτση για πάντα στις φλέβες του θα κυλάει το Γρεβενιώτικό αίμα, για πάντα στην καρδιά του θα χτυπάει το κλαρίνο. Αυτή του η αγάπη με έκανε να αγαπήσω τα Γρεβενά διπλά και δεν με νοιάζει ούτε να τσαλακωθώ ούτε να τα βάλω και με λύκους για τον βουλευτή μας!» 

 Για τα Γρεβενά πάντα σε εφημερία Υπεύθυνη Γραφείο Τύπου Βίκυ Παπαλουκά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου