Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ένα ενδιαφέρον βίντεο με τον Ανδρέα Πάτση

Ο Ανδρέας Πάτσης, είναι βουλευτής Γρεβενών, χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη σχέση με τα Γρεβενά, πλην της γέννησης των γονιών του εκεί. Κατάγεται από ένα μικρό χωριό (Δοτσικό), αλλά δεν έζησε ποτέ στα Γρεβενά. Κάποια στιγμή, εμφανίστηκε στο νομό ως διάττων αστέρας, όπως έκανε με πολλές δραστηριότητες (υπήρξε πρόεδρος της Νίκης Βόλου,
ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού North 98 της Θεσσαλονίκης, κλπ.).  Η παρακάτω ιστορία, έχει ιδιαίτερο σημειολογικό ενδιαφέρον:


Μεγάλη «γαλάζια» κόντρα ενώπιον του Αν. Υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση και της Υφυπουργού Παιδείας, Ζέτας Μακρή, ξέσπασε σήμερα στα Γρεβενά, όταν ο τοπικός Βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε στην ιδιωτικοποίηση του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας.

Ο Ανδρέας Πάτσης ζήτησε να γίνουν όλες οι ενέργειες προς αυτή την την κατεύθυνση, τονίζοντας πως είναι δουλειά του Δήμου και του Υπουργείου να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού, Γιώργος Καραγιάννης, σημειώνοντας πως «είναι δουλειά και της τοπικής διοίκησης», προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Βουλευτή αλλά και του Δημάρχου Γρεβενών.

«Δεν σας πέφτει λόγος», ακούστηκε να λέει ο Ανδρέας Πάτσης, με τον Γιώργο Καραγιάννη να αναρωτιέται αν αυτή η συμπεριφορά είναι δημοκρατική.

«Να σέβεστε», συνέχισε ο Ανδρέας Πάτσης, με τον εμβρόνητο Υπουργό, Νίκο Παπαθανάση, προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ζητά σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων για το θέμα.

Μάλιστα έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο του Χιονοδρομικού ο οποίος σημείωσε πως αυτό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από όταν το παρέλαβε η νυν διοίκηση για να προκαλέσει εκ νέου την απάντηση του Βουλευτή Γρεβενών:

«Δεν μπορεί να αυτοσυγχαίρεστε, υπάρχουν πολλά παράπονα», είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Καραγιάννη ο οποίος σήκωνε εκ νέου το γάντι:

«Δεν είναι τα πράγματα όπως νομίζετε γιατί δεν έχετε ενημέρωση».

Με λίγα λόγια: βλέπουμε στο βίντεο, έναν τοπικό παράγοντα (τον Γιώργο Καραγιάννη, που είναι πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας), που υπερασπίζεται την επιλογή να μείνει δημόσιο το κέντρο και τον βουλευτή, που καίγεται να ιδιωτικοποιηθεί το χιονοδρομικό. Δείτε ύφος:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου