Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός στο Π. Φάληρο: Διέφυγε στην Αλβανία ο δράστης

Ο 45χρονος που έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές πέρασε τα σύνορα στην Κακαβιά στη μία μετά τα μεσάνυχτα στις 27 Οκτωβρίου. Χρησιμοποίησε μάλιστα... το αυτοκίνητό του για να μπει στην Αλβανία.

Πηγές από τη διεύθυνση Αστυνομίας Αργυρόκαστρου επιβεβαιώνουν ότι ο 45χρονος που κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, ότι βίασε μία γυναίκα και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία στο Παλαιό Φάληρο, εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου το πρωί και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ασκεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος που βρίσκεται στον Αυλώνα της Αλβανίας έμενε με την μητέρα του στο Παλαιό Φάληρο κοντά στην περιοχή που βίασε τη μία γυναίκα και έκανε απόπειρα εναντίον μιας ακόμη. Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες χτυπούσε την μητέρα του, ενώ αντιμετώπιζε και πρόβλημα με το αλκοόλ. Ήταν χωρισμένος και τα παιδιά του όπως και η σύζυγός του μένουν στην Αλβανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου