Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Συναγερμός στο Υπ.Εξ. από δημοσίευμα

Το Nordic Monitor είναι σοβαρό site, αλλά πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί με διάφορους φίλους μας, που θα ήθελαν να δουν την Ελλάδα, να ...δέχεται επίθεση από την Τουρκία, για να κάνουν αυτοί, τη δική τους δουλειά στις πλάτες μας.

Πυκνώνουν τα δημοσιεύματα "φίλων" μας, ότι θα έχουμε σοβαρά ντράβαλα με την Τουρκία και τα γράφουν με εμφανή ...ενθουσιασμό, δηλώνοντας ότι θα ήθελαν στην ουσία να συμβεί κάτι τέτοιο, για να τους δώσει αφορμή να "καθαρίσουν" τον Ερντογάν.

Ας το κάνουν με άλλο τρόπο, όχι θυσιάζοντας την Ελλάδα ! Τι σόι "σύμμαχοι" είναι αυτοί, που απλώς περιμένουν να εκπληρωθεί η αυτοεκπληρούμενη προφητεία τους για να μας λένε "είδατε, εμείς σας προειδοποιήσαμε!", αντί να λένε "κάτω τα χέρια απ΄την Ελλάδα, έτσι και κάνετε τα κόλπα σας, θα δείτε όλο το στρατό του ΝΑΤΟ πάνω από την Άγκυρα";

Όπως γράφει και κάποιος στα σχόλια "ο δρόμος που ακολουθεί η Τουρκία μοιάζει πολύ με αυτόν που ακολούθησε ο Χίτλερ. Το «χάιδεμα» του Ερντογάν, από τη Δύση, έχει επίσης μεγάλη ομοιότητα, που οδηγεί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας δούμε αν έχουμε μάθει τίποτα από την ιστορία..."

https://nordicmonitor.com/2022/10/secretive-turkish-intelligence-unit-set-out-to-strike-greece-in-a-false-flag-operation/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου