Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Νέο οπαδικό επεισόδιο στην Καλαμαριά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

 Το makpress τα είπε ΠΟΛΥ καθαρά από την πρώτη στιγμή. Να τα ξαναπούμε και να τα θυμάστε: 
Παρά τον τεράστιο θόρυβο και την τεράστια δημοσιότητα που έλαβε το απεχθές έγκλημα στου Χαριλάου, με θύμα ένα 19χρονο παιδί, που δεν πείραξε κανέναν από τα ζώα, που τον δολοφόνησαν, δεν θα γίνει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε-! Τα επεισόδια, τα "πεσίματα", οι δολοφονίες, θα συνεχίζονται ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΥΘΜΟ.


Ήδη, ενώ βράζει το θέμα, είχαμε την τελευταία εβδομάδα 5 (πέντε!) "δολοφονικές" επιθέσεις, με αιτία ή αφορμή ή πρόσχημα, την "ομάδα", σε Χαλκίδα, Ελευσίνα, Μαρούσι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Επειδή πολύ απλά, όσοι εμπλέκονται σε τέτοια εγκλήματα ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, όσο άγρια δολοφονία κι αν διαπράξουν. Οι χουλιγκάνοι ΞΕΡΟΥΝ ότι οι δολοφόνοι του Φιλόπουλου είναι έξω, οι δολοφόνοι του Τόσκο είναι έξω, οι δολοφόνοι του Νάσου είναι έξω, όλοι οι παρανοϊκοί πρεζάκηδες δολοφόνοι χούλιγκαν είναι ΕΞΩ.  Οι δολοφόνοι του Ρουσάκη , του Μπλιώνα, του Δημητριάδη, του Λιάκα, του Ντόλια, όλοι , έμειναν λιγότερα από τρία χρόνια στη φυλακή!

 Οι δικαστές τους αντιμετωπίζουν με αδιανόητη επιείκεια! Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα στην υπόθεση "οπαδική βία". Η απίστευτη επιείκεια των δικαστών, που για ένα περίεργο λόγο, όταν έχουν απέναντί τους, αυτά τα παρανοϊκά καθάρματα, τα βλέπουν ως παιδιά τους, "που χρειάζονται έναν καλό λόγο και συμβουλές να μην το ξανακάνουν και να προσπαθήσουν να γίνουν καλοί άνθρωποι και ...πάρτε μια δεύτερη ευκαιρία".

Στα δικαστήρια, οι αγριεμένοι αιμοσταγείς χουλιγκάνοι, αυτά τα φανατικά ζώα, που περπατάνε τα βράδια με μαχαίρια, λοστούς, στιλέτα, ρόπαλα, για να "πετύχουν" κανέναν αντίπαλο να τον "σπάσουν" και να ουρλιάζουν μετά "τον πέτυχα μαλάκα, τον γάμησα, τον έσκισα", φοράνε το κοστουμάκι τους, ξυρίζονται, χτενίζονται και παρουσιάζονται δασκαλεμένα απ΄τους δικηγόρους, ως μετανοούσες Μαγδαληνές. Άλλο που δε θέλουν οι "πονόψυχοι" δικαστές ....τσουπ η "δεύτερη ευκαιρία" και να οι ψευτοποινές σε 15 χρόνια φυλάκιση, που στο εφετείο γίνονται επτά και σε 2 χρόνια, έξω ο δολοφόνος! Τι να μασήσουν οι επόμενοι, όταν η πιο βαριά ποινή φυλάκισης, που εξέτισε δολοφόνος χούλιγκαν στην Ελλάδα, είναι 3 χρόνια;

Β.Π.



Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THES.GR

Νέο οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης (17/2) στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε άλλο άτομο, που φέρεται να είναι οπαδός αντίπαλης ομάδας, και οποίος βρισκόταν μέσα σε κομμωτήριο, στην οδό Χανίων.

Αφού τον έβγαλαν έξω άρχισαν να τον χτυπούν. Μάλιστα, ένας από τους δράστες φέρεται να έβγαλε γκλοπ και και χτύπησε το θύμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου