Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Μαντέψτε ποιός θα πληρώσει το λογαριασμό

 Όταν Άγγλοι και το ΝΑΤΟ βομβάρδιζαν τους Κύπριους και οι Κεμαλιστές Τούρκοι έμπαιναν ως ειρηνευτική δύναμη στην Κύπρο ... δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε τη Σερβία κι αναγνώριζαν το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος ... πάλι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Η Ρωσία παραμένει μία υπερδύναμη που περικυκλώνεται ασφυκτικά από ΝΑΤΟικές δυνάμεις, βλέπει τις χώρες-συμμάχους της να παθαίνουν «έγχρωμες» επαναστάσεις και να αλλάζουν οι κυβερνήσεις τους πραξικοπηματικά ... και μαθαίνει αυτές τις πρακτικές και τις εφαρμόζει. Απλά τώρα που θα θελήσουν να την εκδικηθούν οικονομικά οι τοκογλύφοι ... μαντέψτε ποιοι θα πληρώσουν τον λογαριασμό.

Μαντέψτε ποιοι ΔΕΝ θα εξάγουν τρόφιμα στη Ρωσία, ποιοι ΔΕΝ θα έχουν τουρίστες από τη Ρωσία και ποιοι ΔΕΝ θα μπορέσουν να πληρώσουν τους επόμενους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Σωστά μαντέψατε.

Η Ελλάδα των χαφιέδων ...υπηρετώντας τα γνωστά αφεντικά ετοιμάζεται να διακόψει την εισαγωγή φυσικού αερίου από τη Ρωσία για να αγοράσει το πολύ ακριβότερο υγροποιημένο φυσικό αέριο. Χρυσή ευκαιρία για τους απατεώνες εφοπλιστές και τις πολυεθνικές για να πλουτίσουν εκβιάζοντας τους φτωχοποιημένους Έλληνες μέσα στον χειμώνα.

Οι υπηρέτριες των τοκογλύφων ετοιμάζουν κυρώσεις ... σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ολιγάρχες.

Οι περιούσιοι ολιγάρχες ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ πάντα από τις κυρώσεις.


Μας λένε πόσα λεφτά θα μας αρπάξουν από τις τσέπες με τις τιμές της ενέργειας ...αλλά δεν μας λένε σε ποιες τσέπες θα καταλήξουν. Δεν μας λένε ποιοι είναι αυτοί που βγάζουν δισεκατομμύρια αυτή τη στιγμή και τους οποίους ΔΕΝ μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να τους υποχρεώσει να ΜΗΝ αισχροκερδούν θέτοντας σε κίνδυνο ζωής τους φτωχούς που δεν μπορούν να ζεσταθούν. Κι όταν αυτός που κερδίζει τα λεφτά δεν κατονομάζεται ... είναι γιατί ΔΕΝ πρέπει μα γνωρίζουμε ποιος είναι ... όπως μας απαγορεύουν να ξέρουμε τη μετοχική σύνθεση της Τράπεζας της Ελλάδας.
 
Αυτός που ξέρει πράγματα μπορεί να κατανοήσει ότι πολλά από αυτά που μας συμβαίνουν ... δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά λεπτομερώς προσχεδιασμένα.

Τα λαγωνικά της δημοσιογραφίας ξέρουν να στρίβουν αλλού το κεφάλι όταν οι βρικόλακες ορμούν και πίνουν το αίμα το κοσμάκη.


Θα καταρρεύσει το Σύμπαν ... καθώς οι εξυπνάδες των τοκογλύφων ... θα έχουν ανεξέλεγκτο κόστος. Οι ιδιώτες πάροχοι ηλεκτρισμού χρωστούν ήδη εκατοντάδες εκατομμύρια προς το κράτος. Και αυτή η τρύπα ... δεν πρόκειται να κλείσει αλλά θα μετακυληθεί στις πλάτες μας υπό τη μορφή νέου δανείου.
Οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν τους παρόχους και οι πάροχοι ΔΕΝ πληρώνουν τις υπηρεσίες που τους παρέχουν οι δημόσιοι οργανισμοί που εμπλέκονται στη διαχείριση του δικτύου ηλεκτροδότησης. Σταμάτησαν ακόμα και να αποδίδουν τα Δημοτικά Τέλη στους Δήμους.
 
Μικρά μαγαζιά λαμβάνουν λογαριασμούς πολλών χιλιάδων ευρώ που δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν ποτέ. Και ειδικά εάν οι εταιρίες προχωρήσουν σε διακοπή ηλεκτροδότησης αυτών των μαγαζιών τότε ... η ΜΗ πληρωμή είναι εξασφαλισμένη. Οπότε το πιθανότερο είναι να δώσουν βάρος στη διακοπή ηλεκτροδότησης των κατοικιών καθώς αυτές οι διακοπές ηλεκτροδότησης δεν επηρεάζουν το εισόδημα των πολιτών.

Με λίγα λόγια ... μαζέψτε ξύλα και πάρτε καμιά σκάφη για να κάνετε μπάνιο όσοι δεν έχετε ... γιατί θα γυρίσουμε στη δεκαετία του 1970. Οι τοκογλύφοι δεν λογαριάζουν ποτέ το κόστος σε ότι κάνουν ... γιατί πάντα το μετακυλούν στις πλάτες των απλών ανθρώπων.

Ο αντικαπιταλιστής ή ο πατριώτης βουλευτής που απέκτησε 40 διαμερίσματα με 8 χρόνια παπαρολογίας στη Βουλή ... όταν εμείς πληρώναμε 30 χρόνια δάνειο για να αποκτήσουμε ένα σπιτάκι μόνο ... τι έχει να φοβηθεί από την κρίση ;


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου