Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Παραδόθηκε άνευ όρων στην Αταλάντα, έφαγε" 3 γκολ και αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός

 Πικρό αντίο για τον Ολυμπιακό στο φετινό Europa League. Η ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και... χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση, ηττήθηκε 3-0 από την Αταλάντα στο Φάληρο και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι Ιταλοί εκμεταλλεύθηκαν κάθε αμυντική αδυναμία των Πειραιωτών και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαλινόφκσι που πέτυχε δύο γκολ, πήραν το εισιτήριο για τους ᾽᾽16᾽᾽.

Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της αναμέτρησης ήταν απόλυτα ισορροπημένη. Αμφότερες οι ομάδες έβαλαν ως προτεραιότητα το μηδέν στην άμυνα και δεν πήραν κανένα ρίσκο, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή της μπάλας.

Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των φιλοξενούμενων στο 40' όταν ο Λαλά αντί να... καθαρίσει την φάση εντός περιοχής, επέτρεψε στον Μέλε να πλασάρει και να ανοίξει το σκορ σε ένα κομβικό σημείο.

Στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Μαρτίνς έπρεπε να παίξει πιο επιθετικά, άφησε χώρους στην άμυνά του και μέσα σε ένα δίλεπτο η Αταλάντα είχε κάνει το 3-0, εκμεταλλευόμενη την ποιότητά της στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο 66' ο Μαλινόφκσι ολοκλήρωσε με το αριστερό μία εξαιρετική αντεπίθεση για το 2-0 και στο 68' με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και με συνολικό σκορ 5-1 αποκλείστηκε από τους Ιταλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου