Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Πότε θα τελειώσει αυτή η ηλιθιότητα;

Η ΕΙΔΗΣΗ: "σε καφετέρια σε χωριό του δήμου Σιντικής Σερρών, συνελήφθη 20χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας που εξυπηρέτησε πελάτη που... δεν διέθετε τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τον κορωνοϊό. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της 49χρονης μητέρας του που είναι ιδιοκτήτρια της καφετέριας, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και “λουκέτο” 15 ημερών. Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον πελάτη."

Σε ένα χωριουδάκι λοιπόν, που έχει καφετέρια, η ιδιοκτήτρια έλλειπε και άφησε το 20χρονο παιδί της να σερβίρει τους δυό-τρεις πελάτες. Πάει η αστυνομία, ζητάει τα χαρτιά, ο ένας δεν είχε ΄πιστοποιητικό εμβολιασμού, συλλαμβάνει τον νεαρό και βάζει πρόστιμο 5.000 ευρώ. Όσα βγάζει το χρόνο το μαγαζί.

Και πότε γίνονται αυτά;

Γίνονται τον Φεβρουάριο του 2022, που μόλις έκανε δυό-τρεις μέρες, καλό καιρό, γέμισαν τα πάντα με κόσμο. 

Έγινε το Φεβουάριο του 2022, δυό χρόνια μετά την πανδημία, που απέδειξε χωρίς ΚΑΜΙΑ αμφιβολία, ότι μεταδίδουν όλοι. Ότι οι ανεμβολίαστοι δεν είναι πιο επικίνδυνοι από τους εμβολιασμένους. Δεν μεταδίδουν τον  ιο οι ανεμβολίαστοι, τον μεταδίδουν όλοι. Επομένως δεν υπάρχει αντικειμενικός λόγος τόσης αυστηρότητας με έναν μαγαζάτορα, που μπορεί να ξέχασε να ελέγξει κάποιον.

Να τελειώνει αυτή η ηλιθιότητα, με τα παρανοϊκά πρόστιμα σε βάρος επιχειρήσεων, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ πια. Πέρασε αρκετός καιρός για να καταλάβουμε πως οι διαχωρισμοί σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι ΓΕΛΟΙΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου