Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Νότης Μηταράκης : "Μόνο το makpress με καταλαβαίνει ! "

Όταν ο Νότης Μηταράκης, είπε στον πρόεδρο του χωριού Φυλάκιο στον Έβρο "θα σας φέρω 10.000 μετανάστες στο χωριό", όλοι έσπευσαν να τον κατηγορήσουν, για "προδότη". Μόνο το makpress, βγήκε γενναία και αναφέρθηκε στις πραγματικές προθέσεις του υπουργού, που είναι.....

ασφαλώς, η αναπτυξιακή έκρηξη που σχεδιάζει η κυβέρνηση για τον ακριτικό νομό.

Και πράγματι, χθες, μας επιβεβαίωσε ο υπουργός, αναφέροντας πως "αν δεν ήταν οι μετανάστες, η ανεργία θα θέριζε στον Έβρο και οι νέοι θα είχαν φύγει".

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, που μέμφονται τον κύριο Μηταράκη;


Αν υπάρχουν, ας διαβάσουν αυτή την ιστορία:

Ξενοδόχος στα Γρεβενά, δικός μας, έλληνας, ντόπιος, εισέβαλε στο γραφείο αντιδημάρχου του δήμου Γρεβενών (Δημήτρης Μπόλης το όνομά του) και τον έσπασε στο ξύλο ! Μιλάμε για πολύ ξύλο, τον έστειλε στο νοσοκομείο ! 

Και ξέρετε ποιά ήταν η αιτία; 

Ο Δήμος Γρεβενών, συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, το οποίο χρηματοδοτούσε τη διαμονή προσφύγων σε ξενοδοχεία των Γρεβενών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αποτελέσουν τα Γρεβενά, πόλο έλξης προσφύγων. Συνεπεία τούτου, οι κάτοικοι των χωριών, άρχισαν να γκρινιάζουν ότι "γέμισαν τα χωριά με ξένους και έχουν προβλήματα". Ο αντιδήμαρχος Δ. Μπόλης λοιπόν, εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, να τερματιστεί το πρόγραμμα , δηλαδή να μην έρθουν κι άλλοι "ξένοι", οπότε θα μειώνονταν τα έσοδα των ξενοδόχων. 


Μολις ο ελληνάρας, ο ντόπιος, ο Γρεβενιώτης, είδε ότι θα μειωθούν τα έσοδά του, φώναξε "αν μου πάρεις τους πρόσφυγες, θα σε σαπίσω στο ξύλο". Και το έκανε !

Είδατε λοιπόν πόσο εκτιμούν οι ντόπιοι τους πρόσφυγες ;


Αυτό είδε ο Μηταράκης, είδε πόσο λαχταράνε οι ντόπιοι να φιλοξενούν πρόσφυγες και είπε να ενισχύσει ουσιαστικά τον Έβρο. Γιατί τον κράζετε λοιπόν; 

Είχε ή είχε δίκιο το makpress, σε αυτό το άρθρο;


Σας τα λέμε, αλλά δεν τα καταλαβαίνετε !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου