Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Επίθεση στην πατρική κατοικία Μητσοτάκη - Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, απαντά η ΝΔ

Επίθεση στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων πραγματοποιήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, με τους δράστες να πετούν μπογιές και... τρικάκια με συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα.



Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, οι άγνωστοι έγραψαν και τη λέξη «Δολοφόνοι» με μαύρη μπογιά στον τοίχο του διαδρόμου.

Κατά την ίδια πηγή, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν υπήρξε παραβίαση της πόρτας των γραφείων και δεν έγινε βανδαλισμός στο εσωτερικό –σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει την Παρασκευή στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τις επιθέσεις στο σπίτι του Πρωθυπουργού στα Χανιά και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις επιθέσεις στο σπίτι του Πρωθυπουργού στα Χανιά και στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι υποστηρικτές του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους. Σήμερα στόχος τους ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας Χανίων και το πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού στα Χανιά.

Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου