Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Ωραία μέρα σήμερα, ο κόσμος δεν κρατιέται

 Καμιά αστυνομία δεν μπορεί να κρατήσει τον κόσμο που έσκασε, πλάνταξε, αγανάκτισε, αηδίασε, εξοργίστηκε, με την πολύμηνη φυλάκιση. Εκατομμύρια έλληνες του ΄δωσαν και κατάλαβε, βγήκαν στον ήλιο, βιαστικά, αφού στις 6 υπάρχει η ηλίθια απαγόρευση κυκλοφορίας, Τα μέτρα είναι πλέον.... μόνο "για την τιμή των όπλων", τα κατήργησαν στην πράξη οι νεαροί, που διαδήλωναν κάθε μέρα, όλη μέρα κατά χιλιάδες, με την αστυνομία να είναι θεατής (και ορθά, αλλιώς θα χυνόταν αίμα).

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση της υποκρισίας: από τη μια να λέμε ότι έχουμε "λοκντάουν", που ΔΕΝ έχουμε, επειδή ΔΕΝ αντέχει πια άλλο ο υγιής κόσμος, που θέλει να λουστεί από τον ζωοδότη ήλιο κι από την άλλη να συζητάμε για "αυστηροποίηση".

Μετά το σπάσιμο της καραντίνας από τους διαδηλωτές του Πολυτεχνείου, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, από τους διαδηλωτές του Κουφοντίνα, από τους ανθρώπους της τηλεόρασης, που κάνουν τα σόου τους χωρίς κανένα μέτρο, παρά μόνο μια γελοία ανακοίνωση πως δήθεν υπεβλήθησαν σε τεστ, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τον υπόλοιπο κόσμο, ο οποίος σου λέει "τι γίνεται ρε πούστη μου, όλοι κάνουν τη ζωή τους, εγώ θα κάνω το μαλάκα της υπόθεσης και θα μένω φυλακισμένος σε τέσσερις τοίχους με τέτοιον ήλιο";

Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει συνέχεια τη μούρη του Εξαδάκτυλου στην τηλεόραση να του κουνάει το δάχτυλο, βαρεθηκε τις απειλές τους, βαρέθηκαν να τον θέλουν συνέχεια πεθαμένο από το φόβο, έριξε ένα σιχτίρισμα σε όλους και βγήκε να πάρει ήλιο, κατά εκατομμύρια, σε όλη την Ελλάδα.

Φ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου