Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος, για αυτό το πρωτοσέλιδο

 Ο Στέφανος Χίος συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στην στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας.


Η είδηση έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα που διατηρεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινε για δημοσίευμα, προφανώς για το τελευταίο πρωτοσέλιδο με τον αηδιαστικό τίτλο "Κατάπιναν το σπέρμα του παιδεραστή ο Κούλης και οι δύο λεσβίες" και τις φωτογραφίες των κυριών Παναγιωταρέα και Μενδώνη.

Βεβαίως ο ίδιος -και οι οπαδοί των εμετικών πρωτοσέλιδων, που προφανώς αρέσουν στις απαίδευτες μάζες- φωνάζει για "φίμωση από την κυβέρνηση της ΝΔ".

Ε, τι πρέπει να κάνει το κράτος; Να ανέχεται τις αηδίες κάθε δημοσιογράφου, που θέλει να κερδίσει κλικς με ατέλειωτο βόθρο; Όλοι μπορούν να το κάνουν αυτό, αλλά η ελευθερία του τύπου, έχει και κάποια όρια ευπρέπειας.

Φυσικά, θα μας αφήσει σε ...αγωνία, για να επισκεπτόμαστε το site του, παραζαλισμένος από την απήχησή του (έχει τεράστια απήχηση, αφού τα λέει "χύμα" κι αυτό ενθουσιάζει τις μάζες, που εκτονώνονται ελεύθερα), αλλά προφανώς ο  σχολιαστής "χαβαλίδης", δεν θα ήθελε να δει τη μάνα του πρωτοσέλιδο, με τη λεζάντα "η μάνα του Χαβαλίδη είναι λεσβία και καταπίνει σπέρμα". Γι αυτό, οι σχολιαστές, να μην ενθουσιάζονται με τέτοιου είδους "δημοσιογραφία", επειδή μπορεί από ένα τυχαίο γεγονός που θα είναι "viral", να δουν και τη δική τους μάνα στα πρωτοσέλιδα του "ήρωα Χίου", με πιασάρικες αλλά εμετικές λεζάντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου