Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ζέρβας καθαίρεσε Δήμητρα Ακριτίδου και Δρόσο Τσαβλή επειδή εμβολιάστηκαν εκτός σειράς !

Νέες πληροφορίες έφερε στο φως της δημοσιότητας το ...MEGA σχετικά με παρατυπίες στη διαδικασία εμβολιασμού σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες αφορούν στα ιδρύματα στον Άγιο Δημήτριο και στον Άγιο Παντελεήμονα, και προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για λόγους ηθικής τάξης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ζήτησε τις παραιτήσεις δύο στελεχών της διοίκησής του.

Συγκεκριμένα απάλλαξε των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου, ενώ κάλεσε και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή, να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Ακριτίδου εμπλέκεται στην υπόθεση καθώς φέρεται να είναι μια από τους εμβολιαζόμενους εκτός σειράς καθώς εκεί δουλεύει η κόρη της, ενώ σχετικά με τον κ. Τσαβλή οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εμβολιασμό συγγενικού του προσώπου. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος είναι πνευμονολόγος σε ένα από τα δύο ιδρύματα.

Από χθες έχουν γίνει πάρα πολλές αποκαλύψεις που αφορούν στους 24 εμβολιασμούς που έγιναν εκτός σειράς. Η διοίκηση των ιδρυμάτων αναφέρει ότι οι εμβολιασμοί αυτοί έγιναν για να μη χαθούν δόσεις.




μάθαμε με την ευκαιρία, ότι η κόρη της αντιδημάρχου δουλεύει στη δημοτική επιχείρηση. Στον ιδιωτικό τομέα θα δουλέψει κανένα παιδί σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου