Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Αλέξης Κούγιας: Δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία στην υπόθεση

Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση Λιγνάδη στην Κατερίνα Καινούργιου και.... ενώ απαξίωσε την δικογραφία έκλεισε το τηλέφωνο ενοχλημένος από την στάση της παρουσιάστριας.


«Δεν υπάρχει ούτε παιδοφιλία, ούτε παιδεραστία, ούτε τίποτα στην υπόθεση» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο Open και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο γνωστός ποινικολόγος είπε την παραπάνω φράση εξηγώντας πώς σε αντίθετή περίπτωση βάσει προηγούμενων λεγομένων του δεν θα την είχε αναλάβει.

«Ακούμε και ακούτε επί τόσες μέρες ανθρώπους να μιλάνε για 41 μάρτυρες, για παιδιά που βιάστηκαν και τελικά διαβάζοντας τη δικογραφία είδα ότι είναι 9 σελίδες με δύο μηνύσεις και μία κυρία από το χώρο του θεάτρου η οποία ερωτευμένη με τον Λιγνάδη είχε σχέση μαζί του ενώ είχε παράλληλη σχέση με τον σύντροφό της».

Εκεί ο δικηγόρος διεκόπη από την παρουσιάστρια η οποία του είπε πώς το τελευταίο δεν αφορά τη δημόσια συζήτηση με τον κ.Κούγια να κλείνει το τηλέφωνο δίνοντας ραντεβού στο δικαστήριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου