Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο γιατρός από την Κέρκυρα ζητά την πειθαρχική δίωξη του Βασιλακόπουλου για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Ο νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος κατέθεσε χθες το απόγευμα αναφορά κατά του καθηγητή Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ενώπιον του.... Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με σκοπό τον πειθαρχικό έλεγχο του τελευταίου.

Η αιτία της αναφοράς του κ. Σκιαδόπουλου ήταν η συνεχής δημόσια παρουσία του κ. Βασιλακόπουλου σε πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και οι ισχυρισμοί του ότι πίσω από την κατάσταση υγείας του βρίσκεται κάποια ΕΔΕ και όχι ένα υπαρκτό πρόβλημα υγείας.

Ο κ. Σκιαδοπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνει στην αναφορά του ότι "αντίκειται στην δεοντολογία του ιατρικού λειτουργήματος να πραγματοποιούνται γνωματεύσεις εξ’ αποστάσεως και μάλιστα από γιατρούς που δεν έχουν την απαιτούμενη ειδικότητα και δεν έχουν εξετάσει την κλινική εικόνα ενός ασθενούς". Μάλιστα την ίδια στιγμή που όπως υποστηρίζει ο κ. Σκιαδόπουλος, ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα υπαρκτό πρόβλημα υγείας και ότι ποτέ ο ίδιος δεν ανέφερε ότι αυτό που αντιμετωπίζει είναι αποτέλεσμα του εμβολιασμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου