Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Δώρα Αυγέρη: "Η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την πλήρη παράδοση των αστικών συγκοινωνιών σε χέρια ιδιωτών"

Αμήν και πότε Δώρα μου! Αμήν και πότε! Όπου υπάρχουν ιδιώτες στη συγκοινωνία, ταξιδεύεις σαν άνθρωπος (Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία κ.ο.κ.). Όπου υπάρχουν "δημόσιο", "συνδικαλιστές", "δικαιώματα" και ..."έλλειψη προσωπικού", ο κόσμος ταξιδεύει σαν τα μοσχάρια που ....
κουβαλούσαν τη δεκαετία του 1960 στα σφαγεία οι φορτηγατζήδες!  Αμήν και πότε να παραδοθούν τα πάντα σε ιδιώτες, μπας και ταξιδεύουμε σαν άνθρωποι κι όχι ζώα και να ΄χουμε τους συνδικάλες να μας εκβιάζουν αφήνοντας την πόλη 12 μέρες (!!!) χωρίς κανένα μέσο μεταφοράς, επειδή ήταν απλήρωτοι 1,5 μήνα!
Εμ τι νομίζεις, ξεχάσαμε την 12ήμερη απεργία του 2016; Τους το ΄παμε τότε: μην εκβιάζετε τον κόσμο τόσο χυδαία, θα την πληρώσετε μια μέρα! Τους ικετεύαμε να σταματήσουν επιτέλους την απεργία, να πάμε στις δουλειές μας, ούτε στα νοσοκομεία δεν έβαζε λεωφορεία ο σύντροφος Τσερμενίδης ! Ούτε ένα λεωφορείο ασφαλείας δεν έβγαζε!
Τώρα καίγονται για τη σιγουράντζα του δημοσίου!
Ε πώς θα γίνει για!
Τόσο εύκολα ξεχνάμε νομίζετε; Εμείς εδώ στο makpress ουρλιάζαμε "σταματήστε πια αυτή την εγκληματική απεργία, θα σας μισήσει ο κόσμος", αλλά οι "εργαζόμενοι" ζούσαν τον επαναστατικό τους μύθο.
Εμ τι νομίζεις, έτσι ξεχνάει ο κόσμος;

Φυσικά και δεν θέλουν ιδιώτες! Να, το εξηγεί πολύ καλά ο Δημήτρης:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΩΡΑΣ ΑΥΓΕΡΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ

Με αιφνιδιαστική τροπολογία η κυβέρνηση εκτελεί τον δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών


Η τροπολογία που πέρασε νύχτα, στο παρά πέντε, στοιβαγμένη σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν αποτελεί παρά τη χαριστική βολή της Κυβέρνησης στον δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης. Η εν λόγω τροπολογία αποτελεί προάγγελο των πλέον δυσμενών εξελίξεων για την πόλη και τους πολίτες της, παρότι το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει το πλήρες σχέδιό του.
Φροντίζει, όμως, να φέρουν για λογαριασμό του τις κακές ειδήσεις στη Θεσσαλονίκη, οι δορυφόροι-αγγελιοφόροι του.
Σε ανακοίνωσή του, βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Όποια απόφαση και να ληφθεί για το μέλλον του ΟΑΣΘ, η Κυβέρνηση πρέπει να μεριμνήσει να ''αποζημιωθούν'' οι μέτοχοι ο οποίοι είδαν να χάνεται ''αλα Μαδούρο'' η περιουσία τους».
Κοντολογίς, η εκπρόθεσμη και αιφνιδιαστική τροπολογία του Υπουργείου Μεταφορών, με την οποία παρατείνεται ο βίος του ΟΑΣΘ, δίνει απλά στην Κυβέρνηση τον χρόνο να οργανώσει καλύτερα το σχέδιό της για την πλήρη παράδοση των αστικών συγκοινωνιών σε χέρια ιδιωτών.

«Επιχείρηση Ιδιωτικά Χέρια», γιατί για «Καθαρά Χέρια» ούτε κουβέντα!

.................

κι επειδή στο makpress δεν ξεχνάμε αγαπητή μου Δώρα, σου θυμίζουμε κι εσένα:


Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016


Γράμμα στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ από το makpress

Αγαπητοί συμπολίτες, εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Γνωρίζουμε πολύ καλά το πρόβλημά σας και την κοροϊδία της κυβέρνησης απέναντί σας. Για να μη μακρηγορούμε, θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα:




η Θεσσαλονίκη δεν αντέχει παραπάνω από μερικές ώρες απεργίας του μοναδικού μέσου μαζικής μεταφοράς.

Οι πολίτες αυτής της χιλιο-ταλαιπωρημένης πόλης, δεν μπορεί να γίνονται σάκος του μποξ ανάμεσα σε σας και την κάθε κυβέρνηση.

Όσο δίκιο κι αν έχετε, θα το χάσετε, επειδή προκαλείτε την οργή του κόσμου, που θέλει να μετακινηθεί.

Θα παρατηρήσατε ότι για κάποιο μεταφυσικό λόγο, έχουν αυξηθεί πάρα πολύ τα ατυχήματα αυτές τις μέρες-στην περιφερειακή και αλλού- με αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση του κυκλοφοριακού.

Ακυρώστε λοιπόν ΤΩΡΑ την επίσχεση εργασίας και βγάλτε τα λεωφορεία στο δρόμο.

Ή τουλάχιστον, βγάλτε ένα σημαντικό ποσοστό "λεωφορείων ασφαλείας", πάνω από το 30% ώστε και να περνάτε το μήνυμά σας, αλλά και να μην φτάνει στα όρια της απελπισίας ο κόσμος.

Η περίοδος αυτή, έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες μετακίνησης και το πρόβλημα που δημιουργείτε με την απεργία σας, είναι πολύ μεγαλύτερο από την ωφέλεια που πιθανώς θα έχετε.

Βγάλτε τα λεωφορεία στους δρόμους ΤΩΡΑ !

Με αγάπη σας το λέμε, γνωρίζοντας ότι έχετε δίκιο, αλλά,  χάνετε ακόμη και τον πιο υπομονετικό σύμμαχό σας, όταν τον ταλαιπωρείτε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. 

"Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη" ...θα σας μισήσει κάθε Θεσσαλονικιός κι αυτό δεν είναι καλό για σας. Θα το πληρώσετε ακριβά, μακροπρόθεσμα, αν έχετε όλο τον κόσμο απέναντί σας.

Μην παρασύρεστε από συνδικαλιστικό οίστρο.

Βγάλτε τα λεωφορεία στους δρόμους ΤΩΡΑ !