Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Παραιτήθηκε Διοικητής Πτέρυγας Μάχης: "ασχολούμαστε περισσότερο με το μεταναστευτικό παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις"

Παραιτήθηκε ο διοικητής της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση έγινε για δύο λόγους:
Ο πρώτος ήταν οι επανειλημμένες αναφορές προς την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας για τα προβλήματα διαθεσιμότητας που υφίστανται με τα αεροσκάφη των 331 και 332 Μοιρών και ο δεύτερος η έντονη εμπλοκή της 114 στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Όπως αναφέρει το defencereview.gr, η 114 ΠΜ είχε φτάσει να ασχολείται περισσότερο με το μεταναστευτικό παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις.

....................
Σχόλιο makpress: Δεν μπορούμε να ξέρουμε τους λόγους της παραίτησης, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ή ΑΚΡΙΒΕΣ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ διαβάζουμε αυτά που γράφει το site defencereview, που φαίνεται να είναι "από μέσα" στα στρατιωτικά θέματα και την ίδια εξήγηση διαβάζουμε σε δεκάδες άλλα sites. Όμως κανείς δεν έχει αποδείξεις, παρά μόνο "πληροφορίες"

Το σίγουρο είναι πως, αν η είδηση πάρει δημοσιότητα, θα "πέσει συναγερμός" σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ για "δολοφονία χαρακτήρα". Είναι αδιανόητο για το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ σύστημα, που κερδίζει δισεκατομμύρια από την παράνομη μετανάστευση και ελέγχει το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ, να μην αποδομήσει τη φράση  "ασχολούμαστε περισσότερο με το μεταναστευτικό παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις". Θα τον βγάλουν τρελό, θα τον αναγκάσουν να διευκρινίσει ότι η παραίτησή του δεν έχει σχέση με τους μετανάστες, ότι βρήκε αλλού δουλειά με περισσότερα λεφτά,  πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα αφήσουν να περάσει έτσι η αναφορά σε μετανάστες!
Είναι πολύ κρίσιμο για το σύστημα που ανέλαβε τη χειραγώγηση των μαζών ώστε να μην αντιδρούν στα "ανοιχτά σύνορα", να παταχθούν άμεσα και παραδειγματικά τέτοια φαινόμενα ανυπακοής.
Επομένως, η αναφορά  "ασχολούμαστε περισσότερο με το μεταναστευτικό παρά με τις αεροπορικές επιχειρήσεις" θα αποδομηθεί και θα διαψευστεί, με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Θα είναι σαν μην έγινε. Επειδή, λόγω της θέσης του είναι "opinion leader", επομένως είναι κεφαλαιώδους σημασίας να εξαφανιστεί κάθε υποψία "αντίστασης" !
Παρά το πιασάρικο της είδησης λοιπόν, πείτε ότι δεν υπήρξε ποτέ! Θα σβηστεί με κάθε κόστος.