Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή - Βαθμολογία superleague

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη η χθεσινή απώλεια (1-1) του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη και....
νικώντας στην Τούμπα με 1-0 την ΑΕΛ, έφτασε στην πρώτη θέση τους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους θα αναμετρηθεί την επόμενη αγωνιστική (12η).

Ο «Δικέφαλος» δεν έφτασε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, ήταν όμως ουσιαστικός και πέτυχε να κρατήσει ως το τέλος το προβάδισμα που του έδωσε από νωρίς ο Σφιντέρσκι, όταν ο Πολωνός άνοιξε το σκορ και ταυτόχρονα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 16΄, όταν από ασίστ του Βιεϊρίνια με υποδειγματική κίνηση απλά "πέταξε" την μπάλα στην εστία του Κρίστινσον.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα χέρι του Ινγκασον στο 5ο λεπτό, εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής Τάσσης έδειξε «παίζετε». Στο 30΄ ο Σφιντέρσκι σκόραρε ξανά, ο Ηπειρώτης ρέφερι ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Μάτος στη διεκδίκηση της κεφαλιάς.

Η ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο είχε μια αξιόλογη στιγμή στο 39΄, με το πλασέ του Ασούμπρε να εξουδετερώνει ο Ζίφκοβιτς. Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε με ίδια εικόνα και τους Θεσσαλούς να γίνονται επικίνδυνοι στο 63΄, όταν σουτ του Νούνιτς εξουδετέρωσε ο Ζίφκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ με την είσοδο Λημνιού και Άκπομ βρήκε ενέργεια αλλά όχι και διαδρόμους στην άμυνα των φιλοξενούμενων.