Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Οι βουλευτές της ΝΔ δεν θα επικρίνουν τις ναζιστικές πρακτικές κάποιων "αντιρατσιστών";

Προς όλους όσους έχουν γεμίσει με οιμωγές και θρήνους τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για ρατσισμό και λοιπά....τι θα πουν τώρα που ο ''αρχινταβατζής'' του αντιρατσισμού, το γνωστό παρατηρητήριο, έκανε μήνυση στον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού του κόσμου? Επειδή ....
τόλμησε να εκφράσει τις ανησυχίες του για την εγκατάσταση δομής κοντά στα παιδιά της Κιβωτού.... Επειδή τόλμησε να πει αλήθειες για τα τοτέμ του δικαιωματισμού, για κάποια ήθη και έθιμα που ΟΛΟΙ γνωρίζουν, για φόβους που οι περισσότεροι έχουν,για τους ανέγγιχτους, άσπιλους, άμωμους, μετανάστες... Η έστω για κάποιους εξ αυτών.
Μακαρθισμός του αισχίστου είδους, πρακτικές ναζιστικές....ναι ναζιστικές κατά ενός οργανισμού με αποδεδειγμένο κοινωνικό έργο . Αντιρατσισμός , το νέο κυνήγι μαγισσών, η νέα επιβολή, ο νέος ολοκληρωτισμός.
Όσοι σήμερα, από όπου και να προέρχεστε, αλα καρτ ανθρωπιστές , δεν καταδικάσετε τις άθλιες μεθοδεύσεις, είστε κι εσείς το ίδιο μαγαρισμένοι και της ίδιας δικτατορικής νοοτροπίας.
Ελάτε να μου μιλήσετε για ρατσισμό γιατί θέλω κάτι να δω.

έγραψε στο f/b ο Περικλής Δανόπουλος

κι εμείς θα συμπληρώσουμε:

δεν θα βγει κάποιος βουλευτής της ΝΔ να μιλήσει για την τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλει κάποιο αόρατο σύστημα, που οργανώνει τη διακίνηση μεταναστών και επιβάλει τα "ανοιχτά σύνορα", μέσω μηνύσεων για δήθεν "ρατσισμό"; Σωστά το λέει ο Δανόπουλος  : πρόκειται για Μακαρθισμό.
Καραμανλή, Γκιουλέκα, Ράπτη, Σιμόπουλε, Καλαφάτη, Ευθυμίου, Κούβελα, Καράογλου, Αναστασιάδη, Βαρτζόπουλε, θα ακούσουμε την άποψή σας για αυτές τις ναζιστικές πρακτικές του εκφοβισμού με την κακόβουλη χρησιμοποίηση του "αντιρατσιστικού νόμου", που ψηφίσατε;



BONUS από τον φιλόσοφο Δανόπουλο:

Ρητορική μίσους. Το όγδοο θανάσιμο αμάρτημα, που παρέλειψε ο Δάντης στην ''Θεία κωμωδία ''. Στην ιστορία της καθολικής εκκλησίας, ανώτεροι ιερείς επόπτευαν την τήρηση του δόγματος, μέχρι αυτό να καταλήξει στην παράνοια της Ιεράς εξέτασης. Στην εποχή μας, οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Η παγκόσμια άρχουσα τάξη,επιβάλλει πλέον τους ηθικούς κανόνες.Και για να αποσείσει κάθε ευθύνη από πάνω της, χρίζει τους σύγχρονους ιεροεξεταστές, ώστε να διαφυλάττουν τα χρηστά ήθη της εποχής.
Τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά είναι δεδομένα. Ο ''κυνηγημένος'' (αν είναι κυνηγημένος), που έρχεται απ έξω, είναι ανέγγιχτος, υπεράνω πάσης κριτικής. Τα ήθη και τα έθιμά του και οι θρησκευτικές δοξασίες του, ακόμα και αυτές που περιλαμβάνουν άθλια κακοποίηση γυναικών, προστατεύονται ως κόρη οφθαλμού. Ο εσωτερικός ''κυνηγημένος'', είναι απλά άτομο χωρίς δικαιώματα.
Ρητορική μίσους είναι να εκφράσεις οποιαδήποτε κριτική-και δεν μιλάμε για ακραία-, οποιονδήποτε φόβο, για κάποιους άγνωστους ανθρώπους, που οι περισσότεροι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων , εμφορούνται από μισαλλοδοξία.
Και αυτή η ρητορική διώκεται.
Αντίθετα, οι χαρακτηρισμοί ''εθνίκια'', Ελληναράδες, πράξεις όπως το κάψιμο της σημαίας ή θρησκευτικών Χριστιαννικών συμβόλων , δεν εμπίπτει στα κολάσιμα αμαρτήματα, ούτε και τιμωρείται νομικά.
Όπως είπε και η φίλη Ευστρατία, τα φωτοστέφανα κατέβηκαν από τις εικόνες των αγίων και μετακόμισαν πάνω από τα κεφάλια, όλων των εισερχομένων παράνομα ή νόμιμα.
Κάθε δράση ασφαλώς γεννάει αντίδραση. Και όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες .Ο κοινωνικός αυτοματισμός υπάρχει,δυστυχώς.Κάποιοι τον προκαλούν εσκεμμένα....
Θα έρθει και για αυτούς η νέμεση, ας μην αισθάνονται ασφαλείς....