Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Γιατί είναι ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ η επιλογή του 80χρονου ως Διοικητή Νοσοκομείου

Εννοείται ότι θα παραιτηθεί ο άνθρωπος, μετά το σάλο, αλλά...
Όχι φυσικά για την ηλικία του, αλλά για αυτό:



Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016
https://www.naftemporiki.gr/story/1115748/aixmiri-apantisi-

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο απαντά η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη σκληρή ανακοίνωση αποχώρησης του πολιτευτή Κώστα Πατέρα από το κόμμα.

«Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα. Παρακαλούνται όσοι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επιθυμούν κυβερνητικές θέσεις χωρίς να διαθέτουν τα προσόντα, να αποχωρήσουν» τόνισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Ο κ. Πατέρας, στη σχετική επιστολή του προ ημερών, κατηγορούσε μεταξύ άλλων τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο ότι αντί να σκίσει τα μνημόνια έφερε τρομερά μέτρα για όλους, δεν αντέδρασε στο κομματικό κράτος που, όπως λέει, στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχεδόν λησμονήσε όλους τους πολιτευτές, της επαρχίας, όλα τα στελέχη και όλους τους ψηφοφόρους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ο πρώην πολιτευτής κατηγορεί επίσης τον κ. Καμμένο ότι έκανε το παν για να σώσει το πολιτικό του σαρκίο και για να είναι στην εξουσία.

Ειδικότερα, υποστηρίζει ότι σ’ αυτό το πλαίσιο είναι και η πολιτική που ακολούθησε στο θέμα της στελέχωσης στον τομέα της Υγείας: «Όλες οι Υ.ΠΕ. της χώρας έπεσαν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπήρχε κανένα αξιόλογο στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. για να το αξιοποιήσετε; Ενδεχομένως να σας πείραξε που σας έγραψα πως "Μας πουλήσατε όλους αντί πινακίου φακής και βλάψατε ανεπανόρθωτα την περιφέρεια Θεσσαλίας και το κόμμα και ότι ή γυαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζετε"».


............

.............
Τι ικανότητες λοιπόν έχει ένας τύπος που εισχωρούσε σε κόμματα και κομματίδια, μόνο και μόνο για να διοριστεί κι όταν δεν διοριζόταν, ανακάλυπτε ότι "ο αρχηγός ξεπουλήθηκε";