Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ο Γκρούεζας ζει !

"Είδε ο Μητσοτάκης ότι είχα ένα στρατό από ψηφοφόρους, με κάλεσε στο γραφείο του, μου είπε "φύγε απ΄τους ΑΝΕΛ κι έλα στη ΝΔ", του ζήτησα ως αντάλλαγμα μια θέση διοικητή νοσοκομείου, την πήρα"

Στις 9 Μαΐου 2018 ο Κώστας Πατέρας είχε.....
συναντηθεί με τον Κ.Μητσοτάκη στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Βουλή και όπως είχε ανακοινώσει ο πολιτευτής των Τρικάλων: «Ο κ. Πρόεδρος με κάλεσε να βοηθήσω την παράταξη, προκειμένου να ανατραπεί, το συντομότερο δυνατόν, η παρούσα Συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ), που έφερε την χώρα σε αδιέξοδα, παραμερίζοντας κάθε πικρία του παρελθόντος».

Στη συνέχεια, τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, στις 10 Ιουλίου 2019, ο Κ. Πατέρας είχε βγει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και είχε δηλώσει δημοσίως την πρόθεσή του να αναλάβει διοικητής νοσοκομείου. «Όταν με κάλεσε ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε να βοηθήσω τη ΝΔ, εγώ του ζήτησα για μετά τις εκλογές δυο συγκεκριμένα πράγματα, δυο συγκεκριμένες θέσεις και πιστεύω ότι τη μια από τις δυο θα μου τις δώσει. Η μια είναι η θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, και η δεύτερη είναι εξίσου σημαντική, ίσως και ανώτερη. Ελπίζω πως γρήγορα θα μάθω αν αξιοποιούμαι και πού» είχε δηλώσει στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 σε συνέντευξη ο Κώστας Πατέρας.