Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Δυνατός Άρης πήρε βαθμό στο ΟΑΚΑ

Ο Άρης έφυγε με βαθμό από το ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, υποχρεώνοντας την Ένωση να βλέπει την ...
κορυφή της βαθμολογίας από απόσταση 9 βαθμών, κι ας έπαιζε 10 παίκτες για περισσότερα από 40 λεπτά.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δύο φορές έπεσαν πάνω στον Μπάρκα που ΄'εκανε δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη ήταν στο 12ο λεπτό και στην κεφαλιά-«ψαράκι» του Ιντέγε, ενώ η δεύτερη στο 43΄, όταν ο διεθνής γκολκίπερ σταμάτησε και το σουτ του Φετφατζίδη.

Στο 54΄ ο Ιντέγε πάτησε τον Μάνταλο και αποβλήθηκε, σε μία φάση που ελέγχθηκε μέσω VAR, αλλά δέκα λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με κοντινή προβολή του Λάρσον, από ασίστ του Κορχούτ.

Στο 81΄ η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Μάνταλου, το οποίο πάντως αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι και με τον διαιτητή Ευαγγέλου να κάνει εκ νέου χρήση του Video Assistant Referee.

Ο Αθηναίος ρέφερι αποφάνθηκε τελικά ότι ο Σιμόες ανατράπηκε στην περιοχή και καταλόγισε την παράβαση, με τον διεθνή μέσο να νικά τον 19χρονο Αποστόλη Τσιλιγγίρη.

Στα 17 λεπτά από απέμεναν, καθώς κρατήθηκε ένα οκτάλεπτο καθυστερήσεων, ο Άρης κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ σε ακόμα μία σοβαρή απώλεια.