Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

«Υπάνθρωποι» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον αθλητικό εισαγγελέα!

Η "Δίκη στο Open" αποκάλυψε μια απίστευτη δημόσια συνομιλία του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Προ τετραετίας....
ο εισαγγελικός λειτουργός Γιώργος Νούλης συνομιλώντας με φίλους του στο Facebook, αποκάλεσε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ "υπανθρώπους"!

Ο ίδιος άνθρωπος από την αρχή της χρονιάς είναι ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης και επιλαμβάνεται όλων των αθλητικών ποινικών αδικημάτων στην πόλη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νούλης στη συνομιλία που αποκαλύφθηκε, αναφέρεται στη θεωρία της εξέλιξης του ανθρώπου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «...είναι η περιγραφή της θεωρίας της εξέλιξης: από πίθηκος, άνθρωπος και μετά ο λέων (έμβλημα) της Athletic Bilbao. Ο μπερές είναι το κλασικό αξεσουάρ της βασκικής ενδυμασίες». Απαντά ένας φίλος του: «Μ' αρέσουν οι επεξηγήσεις, διορθώνονται…».

Παρεμβαίνει άλλος φίλος του: «Η αρχή της εξέλιξης είναι οπαδός του μπαοκ σε λευκό;». Και απαντά ο σημερινός αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης: «Ο Παοκτσής Γιώργο μου δεν είναι άνθρωπος. Είναι υπάνθρωπος».


Πηγή: http://www.metrosport.gr/article/ipanthropi-opadi-tou-paok-simfona-me-ton-athlitiko-isangelea