Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Γράμμα στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ από το makpress

Αγαπητοί συμπολίτες, εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Γνωρίζουμε πολύ καλά το πρόβλημά σας και την κοροϊδία της κυβέρνησης απέναντί σας. Για να μη μακρηγορούμε, θα μπούμε κατευθείαν στο θέμα:




η Θεσσαλονίκη δεν αντέχει παραπάνω από μερικές ώρες απεργίας του μοναδικού μέσου μαζικής μεταφοράς.

Οι πολίτες αυτής της χιλιο-ταλαιπωρημένης πόλης, δεν μπορεί να γίνονται σάκος του μποξ ανάμεσα σε σας και την κάθε κυβέρνηση.

Όσο δίκιο κι αν έχετε, θα το χάσετε, επειδή προκαλείτε την οργή του κόσμου, που θέλει να μετακινηθεί.

Θα παρατηρήσατε ότι για κάποιο μεταφυσικό λόγο, έχουν αυξηθεί πάρα πολύ τα ατυχήματα αυτές τις μέρες-στην περιφερειακή και αλλού- με αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση του κυκλοφοριακού.

Ακυρώστε λοιπόν ΤΩΡΑ την επίσχεση εργασίας και βγάλτε τα λεωφορεία στο δρόμο.

Ή τουλάχιστον, βγάλτε ένα σημαντικό ποσοστό "λεωφορείων ασφαλείας", πάνω από το 30% ώστε και να περνάτε το μήνυμά σας, αλλά και να μην φτάνει στα όρια της απελπισίας ο κόσμος.

Η περίοδος αυτή, έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες μετακίνησης και το πρόβλημα που δημιουργείτε με την απεργία σας, είναι πολύ μεγαλύτερο από την ωφέλεια που πιθανώς θα έχετε.

Βγάλτε τα λεωφορεία στους δρόμους ΤΩΡΑ !

Με αγάπη σας το λέμε, γνωρίζοντας ότι έχετε δίκιο, αλλά,  χάνετε ακόμη και τον πιο υπομονετικό σύμμαχό σας, όταν τον ταλαιπωρείτε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. 

"Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη" ...θα σας μισήσει κάθε Θεσσαλονικιός κι αυτό δεν είναι καλό για σας. Θα το πληρώσετε ακριβά, μακροπρόθεσμα, αν έχετε όλο τον κόσμο απέναντί σας.

Μην παρασύρεστε από συνδικαλιστικό οίστρο.

Βγάλτε τα λεωφορεία στους δρόμους ΤΩΡΑ !