Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ε.Ε.Α.: Αποστολή εξωστρέφειας στο Ισραήλ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων για ....
τη διάνοιξη διαύλων επιχειρηματικών συνεργασιών σε επίπεδο νέων τεχνολογιών, συμμετέχει σε επιχειρηματική αποστολή Ελληνικής αντιπροσωπείας στο Ισραήλ.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου εκπροσωπώντας το Ε.Ε.Α. και ως μέλος της Ελληνικής Αποστολής (υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής) παρίσταται στη Διεθνή Έκθεση DLD Tel Aviv 2016, συνοδεύοντας εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον χώρο της νεοφυούς καινοτομίας (start up innovaCon).

Η Ελληνική Αποστολή, έφτασε τη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τελ Αβίβ, με στόχο τη διενέργεια συναντήσεων και παρουσιάσεων με τοπικούς φορείς της Αυτοδιοίκησης και της Επιχειρηματικότητας. Στρατηγικός σκοπός είναι η ενίσχυση των διακρατικών σχέσεων τόσο σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, όσο και σε επίπεδο επιχειρηματικών ευκαιριών συνεργασίας και χρηματοδότησης. Για μια ακόμα φορά και μόλις λίγες μέρες μετά την διεξαγωγή της επιτυχημένης ημερίδας που διοργάνωσε το Ε.Ε.Α. φέρνοντας τον Κινέζο γίγαντα Alibaba στην Ελλάδα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας στηρίζει την Ελληνική Επιχειρηματικότητα έμπρακτα, αυτή τη φορά εστιάζοντας στις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Το DLD FesCval διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Τελ Αβίβ με συμμετοχή γιγάντων της τεχνολογίας, όπως η Google και η Amazon. Εκατοντάδες νεοφυείς επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, που εστιάζονται στην εισαγωγή καινοτόμων ιδεών και λύσεων, συναντώνται, παρουσιάζοντας τις λύσεις τους και αναζητώντας στρατηγικούς εταίρους και δυνητικούς πελάτες. To Tel Aviv, αποτελεί μετά την πασίγνωστη Silicon Valey, το δεύτερο πόλο έλξης καινοτομίας, επιχειρήσεων και επενδυτών στον κόσμο και η παρουσία δύο Ελληνικών νεανικών επιχειρήσεων εκεί, κρίνεται ως υψίστης σημασίας για την εξέλιξή τους.

Η αποστολή του Ε.Ε.Α. εκτός του Προέδρου κου. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, απαρτίζεται από τον κ. Ευάγγελο Αγγελόπουλο, συνιδρυτή της εταιρείας Fuelics (www.fuelics.com) και τον κ. Φλόρεντς Τσελάι, συνιδρυτή της εταιρείας Socital (www.socital.com).

Περισσότερες πληροφορίες από τα αποτελέσματα της Ελληνικής Συμμετοχής, θα ανακοινωθούν μετά την επιστροφή της, τις αμέσως επόμενες ημέρες.