Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Βροχή ενστάσεων των πρώην που τους πήραν τους αστυνομικούς φιλιππινεζες

Δεν προλαβαίνουν να καταγράφουν ενστάσεις από χθες οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας, οι οποίες....
άρχισαν να κατατίθενται σε μορφή βροχής, αμέσως μόλις όπως αποκάλυψε χθες το bloko.gr, παραδόθηκαν τα πρώτα φύλλα πορείας για επιστροφή των 270 αστυνομικών φρουρών στις οργανικές θέσεις τους.

Όπως σημειώνουν ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, οι "θιγόμενοι" κατά κανόνα πρώην βουλευτές και δικαστικοί, κατέθεσαν έγγραφες ενστάσεις με την αιτιολογία ότι παραμένουν στόχοι κακόβουλης ή εγκληματικής ενέργειας, ζητώντας να μην γίνει απόσυρση του αστυνομικού συνοδού τους, ή αν είχαν περισσότερους του ενός, να μην απομακρυνθεί από την φρουρά τους ο ... κατά τη διαταγή απερχόμενος.

Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως των αιτημάτων που εξετάζονται και όπως υποστηρίζεται από πηγές ενημέρωσης, απορρίπτονται και μόνο σ' εκείνες τις περιπτώσεις που προβάλλονται αιτιολογημένοι λόγοι, συνοδευμένοι με ιστορικό παρελθόν, γίνονται δεκτά.

ΥΓ στο παρελθόν υπήρξαν περίεργα περιστατικά μετα την απόσυρση αστυνομικων Φιλιππινέζων είτε απο τους πρώην είτε απο τους ίδιους τους αςτυνομικους που δεν επιθυμούσαν να πανε σε μάχιμες υπηρεσιες και να δουλέψουν.......μαλλον το αρχηγείο γνώριζε το τι θα επακολουθήσει ......
Κάποια στιγμή επρεπε οι πολιτες να μαθαίναμε ποιοι ειχαν και γιατι αςτυνομικους ενώ δεν δικαιούντο ....θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!