Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Μάγεψε πάλι ο Μητσοτάκης

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το φιάσκο. Απέναντι στη....
χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να οδηγείται από τη μία γκάφα στην άλλη. Χωρίς στρατηγική, χωρίς έμπνευση, υποτονικός στο όριο του ύπνου.

Ακόμη και σήμερα στη Βουλή στη συζήτηση για την Παιδεία, όπου κανείς περίμενε να «διαλύσει» την κυβέρνηση για το μεγαλύτερο ξεπούλημα όλου του δημόσιου φορέα, που συνετελέσθη από τον ΣΥΡΙΖΑ – και για την κατάρρευση της μικρομεσαίας επιχειρηματικής τάξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε να απολογείται για το νόμο του πατέρα του του 1990… και γιατί πήγε σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο και όχι στο Δημόσιο. Τραγικός!!

Και δεν ήταν αρκετό αυτό, εγκλωβίστηκε σε επόμενη συζήτηση στη Βουλή ειδικά για τη διαπλοκή, το προνομιακό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ.

Να υποθέσουμε πως ο Μητσοτάκης θα πρέπει να απολογηθεί για τη Siemens, για τον Παπασταύρου, για τις κουμπαριές του στενού του συνεργάτη Θεοδωρικάκου με τον Καλογρίτσα και άλλα πολλά.

Επίσης για μία ακόμη φορά, κατά τη συζήτηση για τη διαπλοκή, θα αναδειχθεί το επικοινωνιακό βατερλό της ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες που έφτασε να βγάζει δελτία τύπου υπέρ του Αλαφούζου.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, είναι έξαλλη (και) με αυτή την παρουσία του Μητσοτάκη στη Βουλή και συνολικά με τις γκάφες του. Η αδυναμία του να κερδίσει (έστω και κατ’ ελάχιστο) απέναντι σε ένα ΣΥΡΙΖΑ που διαλύει τη χώρα, είναι μοναδική.

Παρέλαβε μία ΝΔ στο 30% (χωρίς τη φοροκαταιγίδα ΣΥΡΙΖΑ) και τώρα χαροπαλεύει για το 20% (με τις φοροεπιδρομές – περικοπές και σκάνδαλα του αριστερού καθεστώτος). Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η κοινωνία είναι ολοκληρωτικά ανυπεράσπιστη στη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υ.Γ.
Οι συνεργάτες του Σημίτη που πλαισιώνουν τον Κ. Μητσοτάκη, κάνουν πράγματι καλή δουλειά! Συρρικνώνουν τη ΝΔ και την ετοιμάζουν για την συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com/2016/09/28/%CE%BC%CE%AC%CE%B3%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/