Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Τι αποκαλύπτει το GPS στο ταξί του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προσήλθε, πριν από λίγο, με δική του πρωτοβουλία, ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα το...
απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, τόνισε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ, ότι ο Κώστας Ζέμπερης έφτασε έξω από το Β' Νεκροταφείο, την περασμένη Τετάρτη, στις 20:56 και όχι νωρίτερα, όπως είχε δηλώσει αρχικά ο πελάτης του, ισχυριζόμενος ότι αυτό οφειλόταν στη σύγχυση του, λόγω της δολοφονίας της κόρης του.

Επίσης, ο δικηγόρος ανέφερε ότι η ώρα άφιξης έξω από το Κοιμητήριο έχει καταγραφεί από το μηχάνημα τηλεματικής που διαθέτει το ταξί, κάτι το οποίο γνώριζε μόνο ο ιδιοκτήτης του.

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι πράγματι ο Κώστας Ζέμπερης επιβίβασε στο ταξί εκείνη την ώρα έναν άνδρα, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος, ενώ πρόσθεσε, πως γύρω στις 17:15 της περασμένης Τετάρτης, που προσδιορίζεται ως η ώρα της δολοφονίας της γυναίκας, ο πατέρας της ήταν με το ταξί στην περιοχή του Ζωγράφου.

Οσον αφορά το ταξί που οδηγούσε ο Κ.Ζέμπερης, γίνεται εξονυχιστική έρευνα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Εάν δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του στενού και φιλικού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου, όπως τόνισε νωρίτερα στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.