Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ήρθε κιόλας η κωλοτούμπα Λεβέντη ! "Ανοησίες ότι παραιτούμαι"

Πάλι δικαιώθηκε το makpress; Πάλι;
Αν και χθες δήλωνε εξοργισμένος με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου και υποστήριξε ότι....
στην περίπτωση που υπογράψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τότε θα παραιτηθεί, σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης ανακαλέι και μιλά για επανεξέταση της θέσης του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Βασίλης Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται, μετά τον σάλο που προκλήθηκε όταν το απόγευμα της Πέμπτης, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες αλλά και σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα κάνει αυτό ακριβώς.

Σιγά μην παραιτηθεί ο Λεβέντης !


Διευκρίνισε μάλιστα ότι ειδικά για αυτή τη Δευτέρα δεν υπάρχει ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Απλώς, όπως επανέλαβε, μετά την ομιλία του που είναι προγραμματισμένη στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει διαβούλευση με τους ψηφοφόρους του κόμματος, και εκεί «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Τελειώσαμε με τους gay θα αρχίσουμε με το χασίς;


Αυτό που έχει εξοργίζει τον Βασίλη Λεβέντη είναι η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, καθώς δηλώνει κάθετα αντίθετος. Με αφορμή την υπογραφή και κύρωσή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στην περίπτωση που το υπογράψει ο κύριος Παυλόπουλος, κάτι που ο ίδιος τονίζει πως δεν πιστεύει πως θα γίνει, τότε και αυτός θα εξετάσει το ενδεχόμενο παραίτησης, καθώς όπως δηλώνει «δεν θέλει να είναι μέρος μιας βουλής αθέων».






ΓΚΑΛΟΠ: Θα παραιτηθεί ο Λεβέντης ;