Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Δύο Αλβανοί είχαν ρημάξει τα σούπερ μάρκετ στην Κοζάνη

Όλα δείχνουν ότι τα είδη που έκλεβαν τα μεταπωλούσαν, πιθανότατα στην πατρίδα τους


Μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα και αλκοολούχα ποτά ξάφριζε συστηματικά από τα ράφια των σούπερ μάρκετ στην πόλη της Κοζάνης ένας 25χρονος Αλβανός, μαζί με έναν ακόμη 39χρονο ομοεθνή συνεργό του. Όλα δείχνουν ότι τα είδη που έκλεβαν τα μεταπωλούσαν, πιθανότατα στην πατρίδα τους.


Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος ακινητοποιήθηκε για έλεγχο το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από καταγγελία των υπαλλήλων ενός καταστήματος σε περιοχή της Κοζάνης ότι με αυτό είχαν διαφύγει οι δράστες κλοπής προϊόντων. Μόλις άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα... 35 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και διάφορα είδη διατροφής που είχαν αρπάξει οι δυο Αλβανοί!

Ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη και παρελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι τις προηγούμενες τρεις ημέρες, μαζί με τον συνεργό του ο οποίος αναζητείται, είχαν διαπράξει κλοπές από συνολικά τέσσερα σούπερ μάρκετ! Τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί αν το «δίδυμο» είχε αδειάσει τα ράφια και άλλων καταστημάτων.