Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Και «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς» έγχρωμος !

και ποιός δεν γέλασε με τη "σουπερμαντολίνη";
Μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες κωμωδίες....
του ελληνικού κινηματογράφου, «Ο άνθρωπος της καρπαζιάς», έρχεται για να βάλει χρώμα στο Σαββατόβραδό μας, παίζεται ατή την ώρα, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Με στόχο να μας προσφέρει μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές, μέσα από μία σύγχρονη οπτική και με μοντέρνα αισθητική, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει την προβολή αγαπημένων ελληνικών ταινιών, σε έγχρωμη μετάδοση. Μετά από την Α’ έγχρωμη προβολή ελληνικών ταινιών όπως, η ανεπανάληπτη κωμωδία «Ο Μπακαλόγατος - της Κακομοίρας», «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία ακόμη επιχρωματισμένη ελληνική ταινία, σε αποκλειστική μετάδοση.

Συγκεκριμένα, αυτή την ώα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 21.00, παρακολουθούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, την κλασική κωμωδία, σε παραγωγή Καραγιάννη – Καρατζόπουλου, «Ο Άνθρωπος της Καρπαζιάς», με αγαπημένους ηθοποιούς όπως, Κώστα Βουτσά, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Νίκο Ρίζο, Ξένια Καλογεροπούλου και πολλούς άλλους, αυτή τη φορά «χρωματιστούς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιχρωματισμός της ταινίας έγινε στα West Wing Studios, στο Ηollywood της California.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι ένας ασήμαντος ανθρωπάκος, που όλοι στη γειτονιά τον έχουν του χεριού τους... Έρχεται, όμως, η ώρα που «οι βασανιστές» του την πληρώνουν ακριβά, αφού πέφτουν θύματα της ίδιας τους της φάρσας. Του δίνουν ασπιρίνες, λέγοντάς του ότι είναι ένα φάρμακο για να γίνει υπεράνθρωπος. Εκείνος όμως πείθεται από το ψέμα τους και ξαφνικά αποκτά όλες τις δυνάμεις που του χρειάζονται για να εκδικηθεί...